{44}Friday-linkparty-day

Het is al een tijdje geleden maar heb voor jullie weer even een link party. Heb het de laatste tijd ook zo druk gehad, dat ik niet veel toe kwam aan me blog. Nog steeds is het hier druk, dat krijg je met een klein hummeltje in huis. Maar heb weer wat meer tijd voor mijn blog. Zelfs bezoek ik af en toe weer andere blogs om lekker wat bij te lezen. Dus kom maar weer lekker spammen hier.

Wat is nou een link party, vragen jullie je misschien af?! Een link party is een manier om vrij reclame te maken op mijn blog voor de leukste blogpost die jij afgelopen week geschreven hebt en om nieuwe blogs te leren kennen. Elke vrijdag organiseer ik een link party voor jullie. In deze blogpost kan jij je 3 leukste blogposten van afgelopen week uploaden. Zo maak je dus reclame voor je eigen blog, krijg je meer bezoekers en meer bekendheid! Hoe leuk is dat?!

Let wel op het gaat hier om de link naar de blogpost die je wilt laten zien, niet om de originele link van jouw blog!!!

Er zitten ook wel wat voorwaarden aan verbonden.

Wat moet?
1) Upload niet meer dan 3 artikelen. Kies je leukste uit van afgelopen week!
3) Link naar het specifieke artikel niet naar je ‘home’ blog.

Wat zou ik lief vinden?!
1) Dat je me volgt op Bloglovin
2) Een kleine vermelding in je blogpost die je hier upload met link naar mijn blog
3) Ik zou het leuk vinden, en de anderen ook dat je nog even rond kijkt op de blogs hier en wat reacties achter laat. Iedereen vind het toch leuk een reactie te krijgen op hun blog.

http://www.simply-linked.com/listwidget.aspx?l=28a783bd-258f-4c65-b639-4dccece71963