Foto op hout

We proberen Daan* in leven te houden door mooie herinneringen van hem vast te houden. Daar komt bij dat ik steeds zoek naar iets tastbaars wat voor hem staat. Zo hebben jullie al verschillende dingen voorbij zien komen. Mijn mooie ketting bijvoorbeeld, het mooie canvasdoek, een foto in glas en natuurlijk zijn mooie plekje op het kerkhof.

Nu kreeg ik een mooie kans om een foto op hout te laten maken via Webprint. Maar het viel niet mee welke foto gaan we nu gebruiken. We hebben maar zo weinig echt mooie foto,s van Daan*. En dan bedoel ik met een gewone camera gemaakt. Want vele foto,s hebben we, maar allemaal gemaakt met mobiel. Die kan je niet gebruiken voor een mooie canvas of op hout te laten drukken. Toch hebben we iets heel moois laten maken.

Er zijn op de uitvaart heel veel mooie foto,s gemaakt. In eerste instantie wilde we een foto van ons zelf, maar geen mooie te vinden. Toen besloten we de mooiste foto te gebruiken met alle mooie kleurige ballonnen die de lucht in gingen. Dit is wel een hele mooie herinnering aan zijn uitvaart. Zo blij dat mijn moeder met het idee kwam om ballonnen op te laten aangezien wij geen bloemen wilde voor de uitvaart. Zoveel prachtige ballonnen zijn er op gelaten. En zo mooi dat we dat met al onze dierbaren hebben mogen delen.

Ik heb als klein meisje in de rondte gedraaid om al die mooie ballonnen te zien die de lucht in gingen. Wat een mooi moment. Er was zelfs een moment dat ik zei tegen mijn man ik zie ze niet meer. Waarop hij zei “ja kijk maar goed” en hij wees met zijn vingers. Ja ik zag ze weer. Er stond ook zo,n heerlijk zonnetje dat het nog moeilijk te zien was.

Dit prachtige moment is vastgelegd en daar ben ik zo dankbaar voor. Nu hangt er dus een mooie plaat in de woonkamer met deze kleurige ballonnen. Een moment om nooit te vergeten. En dat gaat ook zeker nooit gebeuren.

DSC_0088

DSC_0089