1

Gezond en fit 2015 Opdracht 1

Vandaag gaan we dan eindelijk van start met gezond en fit 2015. Hebben jullie er ook zo zin in, ik wel. Dit project is er om elkaar te helpen en motiveren om gezonder te gaan leven. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om eraan mee te doen. Maar allemaal hebben we hetzelfde doel, gezond het leven door. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om elke dag die gezonde keuze te maken. Maar onthoud je hebt elke dag die keuze. Ga je een keer de fout in, dan kies je de volgende dag gewoon weer de juiste keuze. De gezonde keuze. Het is niet verloren als je even laat gaan met de verleiding naar eten wat niet zo goed voor je is. Denk dan weer morgen is er weer een dag en maak ik de juiste keuze weer.

Opdracht 1 Motivatie

1 februari t/m 7 februari

Stel een doel vast. Dat hoeft niet speciaal een gewicht te zijn waar je naar toe wilt. Kan natuurlijk wel. Maar stel een doel vast waarom je gezonder wilt leven. Dat kan zijn dat je aan het einde van de 3 maanden een bepaalde broek aan wil kunnen. Verzin iets waar jij de motivatie van krijgt om door te zetten.
Maak er eventueel een collage van zodat je er elke dag naar kan kijken om je te herinneren waarom je hiermee begonnen bent.
(dat kan via de computer maar ook gewoon via knippen en plakken met papier) Wel even een leuke foto maken en delen met ons.

Mijn doel is eigenlijk wel heel erg duidelijk, nadat Daan* overleed ben ik zo,n 10 kilo aangekomen. Het is niet reëel te denken dat ik aan het einde van dit project die 10 kilo kwijt ben. Maar ik wil me weer lekkerder in me vel voelen, het voelen aan mijn kleding dat het minder strak gaat zitten. En gewoon weer genieten van lekker gezond eten.

Motivatie gezondenfit2015

  • Heb jij je al via de mail opgegeven, die foto gestuurd met je gewicht en eventueel je maten in cm,s doorgestuurd? Nee doe dit dan nog even. Geef wel duidelijk aan in welke groep jij wilt zitten.
    Gewicht verliezen in kilo
    Cm,s kwijtraken

Motiveer elkaar op facebook. Degene die het meeste kilo,s kwijt raakt en degene die de meeste cm,s kwijt raakt krijgt een verassing thuis gestuurd.