1

Glimlachmomentjes #16

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Vers fruit in mijn ontbijt

Bij Mirre hebben ze een eigen Permatuin, waar fruit en groenten staan. Van de week heb ik heerlijke bramen geplukt in de ochtend voor in mijn ontbijtje. Lekkerder dan vers geplukt fruit voor het ontbijt is er toch gewoon niet.


Wandelen met iemand van Mirre

Wat heb ik al mooie en lieve mensen leren kennen in mijn tijd bij Mirre. De eerste persoon die ik daaraan trof met mijn eerste sessie, loopt er zelf al een paar jaar. En helpt daar ook op Mirre. De afgelopen dagen daar hebben we veel opgetrokken en hebben we samen twee keer een heerlijke wandeling gemaakt. Normaal ging ik altijd alleen, dit was voor de verandering wel heel erg leuk en gezellig.


Dansen

Ik ben een aantal dagen heel vrolijk geweest en voelde me heel goed in mijn vel. Er zat zoveel muziek in mijn lichaam en het liefste wilde ik de hele tijd maar dansen. Dit heb ik dan ook gedaan een aantal keren. Zelfs op een moment dat ik niet alleen was, maar met meerdere heb staan dansen. Als je me dit een tijd geleden had gevraagd om te doen had ik heel verlegen gezegd die is gek. Maar wat is het heerlijk als je zo vrij kan voelen.

Silhouettes of people dancing on grunge background