1

Glimlachmomentjes #9

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Mama op bezoek hebben

Twee dagen lang is mijn mama in Groningen geweest. Wat was dat fijn om haar weer eens te zien. We wonen niet om de hoek bij elkaar, dus dit was echt wel welkom twee fijne dagen. We hebben heel veel gepraat, vooral over serieuze dingen. Maar ook enorm lol gehad. Voor mij was dit echt heel belangrijk, omdat ik niet veel plezier in dingen heb. Maar nu heb ik zeker erg genoten.


Sauna

Ik regelde dat we heerlijk naar de sauna konden gaan als mijn moeder er was. Dus we zijn samen lekker wezen zweten en bubbelen in Zevenhuizen bij de sauna De waterlelie. Hier waren we nog nooit geweest, het was een fijne sauna. Redelijk groot, wat was het heerlijk weer als de zon scheen. Zodat we lekker ook buiten konden zitten. En we hebben ook heerlijk gegeten daar.


Vlinderkindcafe

Eindelijk leuk, leuk, leuk het is een feit dat we gaan samen komen met andere vlinderkindouders. Hier gaan jullie  zeker meer over horen. Maar ik ben zo trots dat dit er gaat komen. Achter de schermen ben ik Nathalie die het organiseert aan het helpen. Ik zit ook steeds vol met ideeën, waar ik ondertussen dan mee bezig ben. Uiteraard ben ik hier zelf ook aanwezig, dus kijk er erg naar uit. Fijn om lotgenoten te ontmoeten, ik weet zeker dat het een mooie dag gaat worden. Met een lach en een traan.
13007127_1583633371948230_4640480430479290975_n