HAPPY CHALLENGE Dream big

Heerlijk even groot dromen, al hoeft het niet eens realistische te zijn. Wie droomt er nu niet over bepaalde dingen die misschien helemaal nooit echt uit zullen komen. We hebben het al een keer over dromen gehad, maar die droom ben ik nu echt aan het verwezenlijken en dat is mama worden. Daarom heen heb ik wel een mooie droom, die ik zeker weet nooit zal uitkomen maar dromen blijft gewoon fijn.

Ik droom dan over op een boerderij wonen, onze eigen kinderboerderij met allemaal lieve dieren om ons heen. Ons kleintje die heerlijk rond huppelt tussen alle dieren en ze eten geeft. Jullie weten al dat ik gek op dieren ben en dat ik zelf op een kinderboerderij heb gewerkt. Nou hoe mooi kan het dan zijn om zelf een kinderboerderij te runnen op de manier hoe ik het zou willen. Iedereen is welkom om te helpen jong oud en ook mensen met een beperking. Een mooie plek voor kinderen om te spelen en te leren omgaan met dier en natuur. Ik zou een trotse mama zijn voor onze kleine en eigenaresse zijn van de kinderboerderij.
IMG_20140113_113706  2013-09-03 11.50.16-1

Leuke middagen laten organiseren voor kinderen, met passen eieren zoeken en schilderen, verjaardagen vieren met drinken en wat lekkers, spelletjes middagen, pony ritjes en ga zo maar door… Elke dag een mooie nieuwe dag en onze uk zal hierdoor vele vriendjes en vriendinnetjes krijgen en altijd kunnen genieten van het buiten spelen.

Ik zou er graag ook een konijnen knuffel hoek willen hebben, waar dus een aantal konijnen in zitten en dat kindjes onder begeleiding van een ouder daar binnen kan zitten en de konijnen kan aaien en knuffelen. Zo leer je ze lief hebben naar dieren, en kinderen kan je er zo blij mee maken.
konijn2website

Mama wil ondertussen dan ook nog het liefst een boek schrijven, en nu weet ik ook waar het over zou moeten gaan. Wat hebben wij veel meegemaakt, zeker de laatste tijd, niet spontaan zwanger worden maar via IUI en dan ook nog eens te horen krijgen dat je kindje het downsyndroom heeft. Dat is toch iets moois om met de wereld te delen in een boek. Maar hoe pak je zoiets aan? Ben nogal onzeker over mijn schrijven, ondanks ik best mijn gevoelens kan uiten via letters. En dan heb je een idee hoe je een boek moet schrijven wat dan hoe geef je het uit…

Heeft iemand tips hoe je begint met een boek te schrijven en het uiteindelijk uitgeven? Want misschien is dit wel een droom die nog wel uit zou kunnen komen.