1

Heerlijk de zomer in + winactie (gesloten)

Zomer

Ohh wat verlang ik naar de zomer, een heerlijk zonnetje, zonnebril uit het stof halen, met korte mouwen naar buiten kunnen. Gewoon heerlijk genieten. Het enige wat ik nog mis tijdens de zomer is een heerlijke tuin om ervan te genieten. Wij hebben dan wel een balkon, maar als de zon erop staat vind ik het vaak te heet om het een paar uur vol te houden. De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat een tuin echt wel genieten is met heerlijk weer. Wat heb ik vaak al in de tuin gezeten bij Ohanahome. De heerlijkste plekjes heeft ze daar in de tuin. Zelfs hangt er een hangmat, maar heb er nog altijd niet in gelegen. Waarom, ik durf niet zo goed. Misschien wel bang om eruit te vallen. (haha) Ik kijk dus heel erg uit naar de zomer, ook al heb ik zelf geen tuin. Geniet wel op mijn manier van het heerlijke zonnetje.

Hangmat/hangstoel

Een hangmat of hangstoel is geweldig om te krijgen maar ook zeker om te geven. Je kan hem in de tuin hangen, maar ook op het balkon of zelfs in huis. Zelf zou ik alleen voor de tuin kiezen, de twee andere opties lijkt mezelf niet zo,n fijn idee. Maar dat is ieder zijn/haar keus waar je deze ophangt. Zo ben ik eens even gaan rondneuzen op de site, ik kwam heel wat leuks tegen. Ook zag ik dat ze niet alleen 1 persoon hangmatten hebben maar ook voor 2 persoon. En wat ik het leukste vond wat ik zag was dat ze er zelfs eentje hebben voor je baby. (of ik dat zo veilig vind weet ik nog zo net niet)image_519Je kan de hangmat voor jezelf ophangen, maar er zijn ook hangmat standaard te koop. Zelf vind ik de hangstoelen wel erg leuk eruit zien, ook ben ik wel benieuwd of dit echt zo relax is als het eruit ziet.
tropical_lounger_sunny

Winnen

Hoe ga jij relaxen deze zomer! Naar het strand om daar bruin te bakken, met je kinderen naar het buiten zwembad. Nee jij gaat heerlijk relaxen in je eigen tuin dit jaar. Want ik mag een hangmat/hangstoel naar keuze weg geven. Wil jij kans maken hierop reageer dan met een geldig email adres op deze post en graag zou ik zien dat je mijn facebook liked.
Je kan meedoen t/m 5 april. De winnaar krijgt via de mail op 6 april bericht van mij.

– Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking-