1

Het verhaal achter mijn tatoeage

[social_share]

Al jaren wilde ik een tatoeage  maar durfde nooit echt. En het juiste plaatje nooit echt gevonden, wel wist ik dat het een olifant moest worden. Voor mij moet het wel een betekenis hebben iets wat bij mij hoort en niet zomaar iets omdat het leuk is. Voor mij was het dus echt een bewuste keuze om er 1 te plaatsen iets wat echt bij mij past.

Een paar jaar geleden heb ik dan toch de stap gezet en het is een getekende olifant geworden met de naam Natumi eronder

Het verhaal achter Natumi:
Jaren geleden kwam me moeder met het verhaal wat ze uit de krant had gehaald om een olifantje te kunnen adopteren, daar was ik wel heel nieuwsgierig naar omdat ik echt helemaal gek van olifanten ben. Ik ben dat toen eens goed gaan uitzoeken. En kwam toen uit bij de stichting “Vrienden van de olifant” Wat leuk je kon je eigen olifantje zoeken die je wilde adopteren, al snel koos ik voor de kleine Natumi. De wees olifantjes wonen in Kenia, en door middel van een olifantje te adopteren help je de stichting om deze mooie dieren het leven te bieden die ze verdienen.

De officiële site is: David Sheldrick Wildlife Trust

Natumi
natumi

Natumi is een vrouwelijk wees olifantje. Zij is in februari 1999 geboren. Ze was 6 weken oud toen ze bij Nanyuki werd gered. Ze is vernoemd naar het gebied waar ze vandaan komt.

Natumi,s familie ging om te drinken naar de Eland Holows Farm. De over-ijverige presidentiële staf en personeel van K.W.S “probleem dieren regeling” vuurden in een schandalige, buitensporige reactie dwars door de kudde, waarbij drie olifanten gedood en vele anderen gewond werden. Een van de drie omgekomen olifanten was Natumi’s moeder en gevreesd moet worden dat enkele van de gewonde olifanten later alsnog aan hun verwonding overlijden.

Ze is inmiddels al een hele dame geworden.

Ja natuurlijk willen jullie nu wel weten hoe deze tatoeage nu eruit ziet.
Photo 13-03-13 17 17 05