In het leven van week 32

image_pdfimage_print

Wat een plak dagen zeg, ja ik vind het wel heel erg warm. Hier kan ik niet zo goed tegen. En dan de nachten, ik slaap al zo slecht al maanden. En dan heb je ook nog van die plak nachten. Het enige voordeel is dat we zo nu en dan lekker in het zwembad kunnen springen.

Het was gisteren blijkbaar zo,n vermoeiende dag dat ik mijn kleine mannetje vanmorgen nog slapend aantrof. Zo lief om te zien, en zou ik uren naar kunnen kijken. Maar moest hem helaas wakker maken. Omdat hij deze ochtend naar de kinderopvang ging. In de middag toen ik hem moest ophalen zijn we kletsnat geregend. Thuis lekker uitkleden, droog maken en hem naar bed gebracht.

Dokter Max vond dat mama heel ziek was, en moest ik eten dan werd ik wel weer beter. Wat een leuk spel zo voor een peuter. Later hier meer over.

En ineens zijn het enorme warme dagen, dus is het zwembad hier ook maar in de tuin opgezet. Lekker even met mijn mannetje genieten in het water. Hij vind het echt helemaal geweldig. En wat is het leuk om zo met hem te spelen in het water. Helaas zegt mijn lichaam in de avond dat het teveel was. Ik kan nog amper op mijn benen staan en alles doet me pijn. Toch moet ik er de dag erna weer echt aan geloven. Want Max wil gewoon de hele dag in het zwembad zijn.

Dus de volgende dag toch maar weer, eerst laat ik hem er even alleen in kijken hoe dat gaat. We blijven natuurlijk in de buurt. En ook even nog met papa spelen voordat hij moet werken in deze hitte. Later ben ik ook weer het zwembad in gedoken. En in de avond weer hetzelfde met dat stomme lichaam van mij. Niet meer op me benen kunnen staan, en echt alles pijn doen. Zelfs de volgende ochtend nog.

Twee dagen lekker bordjes snacken, vooral die watermeloen ging er goed in. Dat vond hij echt super lekker. Ik was even vergeten hoe lekker dat was, heb het al jaren niet gegeten. Tot Max vorige week in de winkel het aanwees en wilde dat ik het meenam. Dus met dank aan Max lekker watermeloen.

Zaterdag samen met mijn mannen in het zwembad wezen genieten. Eerst heb ik ze even samen erin gelaten en ben ik nog even aan het werk geweest voor mijn blog. Daarna ben ik er ook in gegaan. Maar echt geen moment ontspannen in het water. Want dat kind van ons kan geen seconde even stil zitten. Dat kan hij echt nooit. En ik kan echt genieten van mijn kleine drukke ondernemer. Maar soms mag hij ook wel even rustig zitten als hij een filmpje kijkt of wat dan ook. Maar nee er zit totaal geen rust in dat kind. Tot hij op bed ligt, dan hoor je hem niet meer.

Aan de ene kant geniet ik van het buiten zijn met warm weer. Maar ik vind het nu echt wel veelte heet om maar iets te doen. En de hele dag in het zwembad trekt mijn lichaam momenteel dus ook niet.

Hoe gaat het jullie af met deze hitte?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?