web analytics
*Jouw verhaal* - Day-dreamer.nl

*Jouw verhaal*

Ik heb een tijdje een rubriek gehad over verhalen van gezinnen met een kind die het syndroom van down heeft. Vind het belangrijk dat dit soort verhalen de wereld in gebracht moet worden om het taboe onder het onderwerp wat weg te nemen. Het blijft een moeilijk onderwerp merk ik, maar daar wil ik verandering in brengen. Nu heb ik natuurlijk na dat Daan geboren is met het syndroom van down nog iets veel heftiger mee gemaakt en dat is het overlijden van hem. Ook hier wordt moeilijk over gepraat, en ja ik snap het wel. Want wat zeg je tegen ouders die een kindje is verloren. Maar nog erger is als mensen je gaan mijden erdoor. Gelukkig heb ik dat nog niet ondervonden, en hoop dat ook niet te gaan ondervinden.

Persoonlijk schrijf en praat ik veel van me af over Daan en alles wat met hem te maken had. Het lucht me op, misschien jouw ook wel als je zoiets heftigs heb mee gemaakt. Wil dan ook een nieuw rubriek openen en niet alleen met verhalen over het syndroom van down. Maar ook als je een zware zwangerschap heb gehad of je kindje bent verloren. Of ben jij een ander dierbaar persoon verloren. En jij vind het fijn om het van je af te schrijven en je verhaal met de wereld te delen. Dan ben je op de juiste blog beland.

Dus heb jij iets heftigs in je leven mee gemaakt, en je wilt het hier op mijn blog delen:
Stuur je verhaal dan op naar: blog@day-dreamer.nl
*Anoniem mag, maar hoeft dus niet
*Wil je foto,s erbij stuur ze mee

De regels voor de column/blog:

  • De column mag maximaal 500/600 woorden zijn. Een uitloper naar 700 mag nog, maar langer dan dat liever niet. Minimaal aantal woorden is 300.
  • Het stuk moet in het Nederlands geschreven zijn.
  • Alle berichten die zo goed als alleen maar bestaan uit scheldwoorden/porno/racisme/iets anders wat gewoon ranzig is of echt niet kan, worden niet op mijn site gezet en er komt geen reactie op dat soort berichten. Hou het een beetje netjes alsjeblieft.
  • Gooi er een spellingchecker overheen voor je hem naar me opstuurt, ik heb geen zin om eerst alle spelfouten eruit te halen.
  • Mocht je een eigen site hebben, die wordt erbij gezet als je daarom vraagt.
  • Ik bepaal of de column op de site komt, daar kan niet over worden gecorrespondeerd.
  • Heb je zelf een site? Zet dan ook even een linkje naar mijn site dat zou ik heel lief vinden.