1

Kerst 2013

De kerstdagen zijn weer voorbij, en wat hebben we weer dit jaar heerlijk gegeten. Ik merk dat kerst bij ons vaak om eten draait, maar gelukkig ook voor gezelligheid.
1e kerstdag waren we uitgenodigd door mijn schoonouders, en de broer van mijn vriend mocht dan ook niet ontbreken. Helaas mis je op de foto wel de aanstaande oma, en ja mijzelf. Heb gewoon weinig foto,s gemaakt van deze dagen. We waren rond 14:00 bij me schoonouders en hebben de hele middag zitten kletsen, het ging ook al snel over hun toekomstige kleinkind. Zo leuk ze zijn echt heel enthousiast erover. Rond een uurtje of 17:00 zijn we voorbereidingen gaan treffen voor het gourmetten. Zelf hadden we paar pakjes vlees mee genomen, sausjes en mini hamburger broodjes. Dat laatste viel bij iedereen wel heel goed in de smaak. Leuk om daar je mini hamburger op te doen, en nog lekker ook. Er was genoeg te eten voor iedereen, en aan het einde ervan ontplofte me buikje eigenlijk wel een beetje. Je eet al gauw teveel van al dat lekkers. Dan maar even uitbuiken op de bank, en deze aanstaande mama viel gewoon op de bank in slaap. Echt fijn was het niet, maar was zo super moe dat ik me ogen niet open kon houden.

Ik had me ook zo voorgenomen dit jaar geen Home alone te kijken, want die film heb ik al zo vaak gezien. Maar mijn schoon pa zette deze film natuurlijk wel op, en heb toch braaf mee gekeken en zelfs gelachen want stiekem blijft hij toch wel leuk. Toen onze buikjes een beetje gezakt waren kregen we nog heerlijke gevulde eieren en daarna nog een stuk ijs met slagroom.

kerst2013
2e kerstdag zag er toch anders uit. Lekker een luie dag saampjes thuis op de bank. Niet eens de moeite genomen om ons aan te kleden dus lekker ons huispak aan gehouden. We hebben weer eens gezellig een spelletje op de WII gespeeld, Donkey Kong en dat samen… Was echt wel weer erg leuk, zolang geleden dat we dat hadden gespeeld. S,avonds hebben we heerlijk uiensoep gegeten en een varkenshaasje met champignons saus. Dat was echt super lekker.

Later op de avond 2 films achter elkaar gekeken, ze vielen beide wel wat tegen. Maar dat weet je nooit van te voren als je een film opzet. We hebben nog wel lekkere hapjes gemaakt. Toastjes met vleessalade, eiersalade, brie, eieren met mayonaise, pathe (wat ik niet mag) en iets van vis wat ik niet zo lekker vind. Aan het einde van de avond hadden we ons buikje helemaal rond gegeten en zijn we maar naar bed gegaan.

2013-12-27 13.32.29

Op naar oud en nieuw…
Hoe zijn jullie kerstdagen geweest?