1

Mannelijke kleding voor vrouwen

 

In mijn guilty pleasure tag heb je al kunnen lezen dat ik thuis graag makkelijke (beetje mannelijk misschien) kleding draag, gewoon omdat het lekker zit. Vrouwenkleding is mooi, maar zit niet altijd even fijn. Daarom vind je hier meer over waarom mannenkleding voor vrouwen juist nu in de mode is.

Die overheerlijke trui

Mannen zien vrouwen graag in kleding die de rondingen benadrukt, maar stiekem vinden ze het ook leuk als je een item van hen aantrekt. Door kleding van je man te dragen toon je een verbintenis met elkaar, maar dat niet alleen. Zelf word je er ook nog eens blij van, want een grote trui zit heerlijk en kan natuurlijk ook nog eens naar de aftershave van je partner ruiken, wat eigenlijk helemaal niet vervelend is. Als je van plan bent om regelmatig truien te lenen van je partner, help hem dan ook bij het uitzoeken op Your-look-for-less of andere shopsites.

Zachte stoffen en pasteltinten

Opvallend is dat de mode voor mannen de laatste jaren erg veranderd is. Moest de man vroeger altijd een stoere of nette outfit aan, nu is er veel interesse voor zachte stoffen en zachte kleuren. Dit is natuurlijk prettig als je iets van hem wilt lenen. Je partner wordt hierdoor ook extra knuffelbaar, hoewel een blouse een man ook zeker goed staat. Een vergeten item wat je van je man kunt hergebruiken is een stopdas. Heb je er meerdere die hij toch nooit meer draagt? Maak deze aan elkaar en je maakt eenvoudig een unieke tas.
stropdas