Mijn leven met kleuter 16

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en we gaan de kerst sfeer weer in. Dit weekend hebben we de kerstboom opgezet, oke de beide mannen hebben dat gedaan. Omdat ik niet helemaal lekker voel. Het is een echt luie weekend geweest, weinig zin in iets. Een echt weekend om lekker op de bank te blijven hangen, of als je die hebt in een hangstoel of hangmat te hangen. Gewoon lekker met het gezin thuis. Dat kan ook geen kwaad een keertje. Het weekend ervoor hadden we het juist heel druk, dus nu een super rustig weekend. Al hoop ik dat ik me snel beter voel dan dit weekend.

Het weekend waren we even bij opa en oma geweest, daar had de Sint een cadeautje gebracht. En de volgende ochtend voor hij naar school moest kon hij niet wachten om naar beneden te gaan om aan zijn lego boomhut te bouwen.

Dinsdag was voor mij op mijn dagbesteding sporten, en daarna voelde het net alsof ik hoge koorts had. Dat is ook te zien aan me rode kop.

Pakjesavond hebben we dinsdag gevierd. Eerst had Max feest op school, wat weer heel leuk was georganiseerd. Wij als ouders mochten erbij zijn toen de Sint aankwam en naar binnenging voor een leuke voorstelling. Na school ging Max naar de bso en ik kwam hem iets eerder halen dan normaal. Makkelijker gegeten, en hoopte op een leuke pakjesavond. Helaas werd zijn papa ziek, en lag de hele avond op bed. Dus we hebben het met z,n 2 gevierd. Enorm verwend worden als kind is altijd leuk, en een lekkere appelflap die ik nog maakte die avond. Hij ging niet op, maar dat geeft niet.

Deze stond enorm hoog op zijn lijstje, het liefst wilde hij dat ik hem die avond in elkaar zette. Maar deze mama heeft hier geen geduld voor, en helaas was papa ziek. Dus de volgende dag heeft papa hem in elkaar gezet, omdat hij toch thuis bleef van het werk. Na een hele avond overgeven.

Hier wist hij even niet zo goed wat hij nu kreeg

Tot hij in de gaten had dat het Pokemon kaarten waren

Gave monstertruck die hij buiten kan gebruiken

Weer een setje lego die hij lekker zelf in elkaar heb gezet een paar dagen later

Natuurlijk al zijn nieuwe Pokemon kaarten in zijn nieuwe map doen
Ik wilde er eerder niet aan geloven, maar hij zeurt al zolang om die kaarten

De dag na pakjesavond was hij vrij van school, zo kon hij mooi iets langer opblijven dan normaal op pakjesavond. Die dag heeft hij lekker gespeeld met zijn politiebureau toen hij in elkaar gezet was. Zijn we even naar buiten geweest met zijn monstertruck, alleen die was al heel snel leeg. Jammer dat hij maar ongeveer 15 minuten ermee kan rijden en dat de accu dan al leeg is.

Het resultaat van de kerstboom opzetten. Max had een leuk idee om er een treinbaan onder te maken, en kijk hoe leuk dat is geworden.