1

Mijn leven met kleuter 8

Beetje later dan verwacht, maar hij is er mijn nieuwe weekoverzicht.

Max wilde heel graag weer even crossen op zijn crossbaan. Het is gewoon een pad om de voetbalvelden heen. Maar voor hem is het zijn crossbaan. Nou goed dan gaan we er toch even heen. Tussen de kleine regendruppies heb ik daar zitten genieten. En hij is lekker rondjes gaan crossen.

Hij kreeg het er zelfs warm van dus mam ik doe mijn vest uit net als jouw. Helemaal prima kind. Om daarna weer heerlijk door te gaan crossen.

Daar kwam hij aan hoor, mijn mannetje in actie. Hij is zo gek met zijn fietsen. Fietsen gaat hem beter af dan lopen, en ik geef hem geen ongelijk. Lekker fietsen doet hij goed.

Dinsdag morgen had ik samen met mijn begeleidster een gesprek bij De oude manege voor dagbesteding. Weet nog niet precies waar ja JA op heb gezegd, maar ik laat het maar op me af komen. Onwijs eng vind ik dat ik niet precies weet waar ik aan toe ben. Maar het wordt een traject op maat gemaakt voor mij, en we gaan werken aan  zelfvertrouwen en in beweging komen. Samen gaan we kijken wat ik wil en leuk vind om te doen.

Deze jongen werd donderdag een beetje ziekjes, dus heb voor de vrijdag logopedie maar afgezegd. Toch wilde hij even buiten spelen, maar je kan zien dat hij niet helemaal zichzelf is op dat moment. Het gaat nu weer prima met hem, hij is nooit echt veel en of lang ziek.