Mijn leven met kleuter *Mei*

Het is alweer juni, de maand mei is omgevlogen met leuke dingen… Kijk mee in ons leven…

Een lekker snackbordje voor mijn zoon, en dit keer vergeet ik mezelf ook niet met een bakje watermeloen.

Wat lijkt het alweer lang geleden dat het heerlijk weer was… Ik ik samen met deze jongeman naar Lauwersoog. Wat heeft hij enorm genoten van het spelen in de speeltuin… en op het strand, met water en zand… modder… lekker vies worden.

Ik zat heerlijk te genieten op het strand, kijkend naar een spelend jongetje… En toen zag ik dit lieveheersbeestje.

En toen de meivakantie bijna om was, ben ik een weekendje weg gegaan met mijn vriendin. Max kon ik lekker bij papa thuis laten. Zodat ik even tijd vrij had voor een vriendinnen weekend. We gingen naar Rijswijk… 

We troffen elkaar halverwege in de trein, zodat we de rest van de reis samen konden doen. 

Eerst naar het hotel, om onze spullen te droppen. Want inchecken kon nog niet. Dus we zijn even rond gaan lopen in Rijswijk, langs het hertenkamp/kinderboerderij geweest. Best grappig om hier te zijn, want ik herken dit nog wel van jaren terug. Als klein meisje kwamen we hier vaak langs met de auto, omdat mijn oma in Rijswijk woonde.

We hebben nog een tijdje heerlijk in het zonnetje gezeten om de tij te doden voor we terug naar het hotel gingen. In het hotel konden we de kamer in en hebben we onze spullen daar gebracht. Even rustig aan gedaan.

De eerste avond zijn we in Zoetermeer beland, waar we heerlijk hebben gegeten bij La cubanita. Daarna nog even de Primark in geweest, en toen terug naar het hotel. We waren van deze best wel moe geworden, warm en veel gelopen. Dus was niet erg om lekker onze kamer op te zoeken. 

We hebben het bed volledig om gegooid zodat we beter konden slapen.

We hadden een hotel geboekt maar geen ontbijt, dus we zijn redelijk op tijd richting Scheveningen gegaan. En op zoek gegaan naar een leuk strand tentje, om ontbijt/brunch gegeten. Hier hebben we enorm van genoten. De thee was wel enorm zoet, zoals jullie al aan de kleur kunnen zien.

We hebben fijn op de boulevard gelopen, dit ziet er altijd zo gezellig uit met die winkeltjes en kraampjes die er nu ook stonden. 

De terugweg hebben op het strand gelopen, en ook heerlijk met de blote voeten in het water en zand. Wat is dat lekker zo op het strand. Wou dat ik dit vaker kon doen met mijn lieve vriendin.

Even zitten na een tijd gewandeld te hebben, dit was genieten. We hebben hier een hele tijd gezeten, want van het wandelen werden we wel wat moe. Toch moesten we nog een stuk terug lopen, maar dat was prima te doen.

In het hotel wat uitrusten, we waren nogal moe. Alleen we moesten nog bedenken wat we met eten gingen doen. We besloten te bellen naar het restaurant wat zowat om de hoek van het hotel zit, maar helaas hadden ze geen plek. Dus besloten we naar Zoetermeer te gaan naar een all you can eat chinees. Helaas voelde mijn vriendin zich niet zo lekker, het was hier ook enorm warm… We hebben best lekker gegeten, maar het was wel klaar. Het was het plan om nog terug naar Scheveningen te gaan voor de zonsondergang, maar dat lukte echt niet meer. We waren blij dat we terug naar het hotel gingen, de bus hadden we ook al gemist. Dus het was al vrij laat weer toen we terug waren. En hebben we alleen even gedoucht en niks meer gedaan.

En toen moesten we de dag erna het weekend afsluiten. We zijn naar het centrum van Rijswijk gegaan, bij de supermarkt ontbijtje gehaald en op een bankje in de zon opgegeten. We moesten lang wachten tot het centrum open ging… Maar we hebben dus nog even geshopt, en lunch gegeten bij de Hema. Terug naar het hotel om af te sluiten, samen naar Den Haag en daar hebben we ieder onze eigen trein genomen en naar huis gegaan.

Mijn tweede bestelling bij ESN. De flavor powder is echt lekker door de yoghurt of kwark, want zo vind ik het niet te eten. Ik besloot nog een proefzakje ervan te nemen. En dit keer bestelde ik eiwit limonade, 2 probeer zakjes. Beide super lekker. En de grote zak, had ik wel verwacht dat die lekker was vandaar gelijk een grote zak. Groene appel, en ja hij is echt heel lekker. Fijn als je even iets nodig hebt, en vol wil zitten.

Ik verlang weer terug naar die heerlijke zomerse dagen, nu regent het alleen maar.

Hebben jullie al leuke zomervakantie plannen?