1

My weekly 14

Veel genoten in de speeltuin, zoals vaak als het mooi weer is. Daarnaast heb ik het woensdag de hele dag druk gehad, waar geen foto,s van zijn. Maar ben de hele dag op pad geweest. In de ochtend therape. Maar in de middag pas om 15.00 had ik daar nog een gesprek. Dus er zat heel veel tijd tussen aangezien PMT om 10.30 afgelopen was. Ben toen de stad in geweest, eerst geshopt bij de Primark, daarna naar de Hema om allemaal beddengoed te kopen voor het nieuwe bed van Max. Na de stad heb ik alsnog twee uur daar binnen zitten wachten, ben maar gaan schrijven en wat Netflix gaan kijken. Na het gesprek moest ik gelijk Max maar mee nemen van de kinderdagopvang. iets eerder dan norrmaal. Maar om nou heen en weer te fietsen had ook weinig zin.

Wil je weten wat ik en Max nog meer deden deze week, lees dan door.

Zoda het goed weer is zit ik met Max in de speeltuin. Heerlijk zo,n speeltuin dichtbij. Hij was zo ongeduldig dat ik maar snel het fruit mee nam naar de speeltuin. En we het daar maar even hebben gegeten.Toen wilde Max ook wel wat lekkers toen ik mijn appeltje aan het eten was.

Het was weer een hele gezellige geslaagde babycafeez waar ik gastvrouw van was. Max heeft het ook weer goed naar zijn zin gehad. Even samen met mama een selfie maken. Moet je kijken wat een blij ei het is.

We kregen een grote doos binnen via de post. daar zaten allemaal cadeatjes in voor het hele gezin. Voor Bert een hamster knuffel en een loekie knuffel, voor mij wat leuke dingen, voor Daan knuffels en het meeste voor Max. Ik heb wat dingetjes voor hem achter gehouden vanwege zijn verjaardag. Waar tante Linda [mijn vriendin] niet bij kan zijn. Maar ook deze hele leuke pyjama zat erbij.In een boze bui zette ik hem in de box, hij was het er niet mee eens. De eerste keer dat hij gewoon eroverheen uitklom. Daarna heeft zijn papa gelijk de box helemaal naar beneden gezet.

Een nieuw ritueel voor het slapen gaan en ook in de ochtend als hij uit bed komt. Voorheen werd zijn tanden gepoetst beneden in zijn stoel. Nu doen we dat in de badkamer. En hij kan het al best goed zelf. Eerder was het soms echt een gevecht. Maar hij doet het nu zelf, en daarna mag ik het nog een beetje overdoen bij hem.Omdat Max bijna twee word, 22 april hebben we alvast een verjaardag cadeau aan hem gegeven. Hij is overgegaan van ledikant naar peuterbed. In de middag hebben we hem even laten wennen zonder zijn brace. Die wilde hij niet aan.Hij vind zijn bed geloof wel erg leuk zo te zien. Hij doet het goed erin. Wat is het ineens een grote jongen zo.

Wat was het zondag heerlijk weer zeg. Daar hebben we zeker gebruik van gemaakt. In de middag voordat Max nog even moest gaan slapen zijn we naar de speeltuin geweest. Max heeft zich heerlijk vermaakt in de zandbak.

Na zjn middag slaap nog even de tuin in, want hij houd echt van buiten zijn. Ook ik genoot van het heerlijke zonnetje en het uitzicht. Natuurlijk wilde Max niet meer naar binnen voor het eten. Dus een flinke boze bui. Gelukkig heb ik hem iets eerder naar binnen gebracht voor het eten. Zodat zijn boze bui over zou zijn voor het eten. En hij dus gewoon aan tafel wilde zitten om wat te eten.

Hebben jullie zondag ook zo genoten van het heerlijke zonnetje?