1

*New in* portemonnee

Een tijd geleden kocht ik een hele dure mooi portemonnee, nu maanden later ben ik er alles behalve blij mee. Het mooie roze glimlaagje wat er op zit valt er stukje bij beetje af. Steeds zitten me handen onder de roze stukjes van die portemonnee. Het werd tijd voor een nieuwe, dus het kwam als geroepen toen ik een heel leuk pakje binnen kreeg van GSMpunt. Ik kreeg een portemonnee in de kleur turquoise, helemaal blij wat ziet hij er mooi uit. Deze is gemaakt van leer met een slangen motief. Er zit ruimte om een telefoon in kwijt te kunnen, op de site staat dat vrijwel elke telefoon erin past. Helaas heb ik dus geen standaard formaat telefoon dus eigenlijk teleurgesteld dat hij er niet in past. Verder had ik gehoopt dat er meer pasjes in konden, er is maar plek voor 3 pasjes terwijl we tegenwoordig voor alles wel een pasje hebben.

DSC_0002Aangezien ik toch mijn telefoon er niet in kan doen, kan ik natuurlijk dat vak gebruiken om de rest van me pasjes in te doen. Creatief opbergen noem ik dat maar. Want wil hem toch zeker gebruiken omdat ik van me andere echt niet vrolijk word. Maar mis toch met deze de ruimte die ik bij mijn oude portemonnee heb. Heb jij een iPhone dan is deze denk wel zeer geschrikt ervoor, weet zeker dat die er wel in past. Voor de nieuwste iPhone hebben ze ook mooie bescherm hoesjes, die vind je onder het kopje iPhone 6S hoesje.

Ik ga hem dus alleen gebruiken om mijn geld en pasjes in te doen, dus niet voor mijn telefoon.

Ben wel benieuwd wat gebruik jij liever een gewoon beschermhoesje of juist zoals deze portemonnee?
En gebruik je dus graag een portemonnee voor jouw telefoon dan heb ik nu een leuke actie voor jullie. Ik heb een kortingscode gekregen waar ik jullie misschien wel blij mee maak.
Met de code: VALENTA50 krijg je 50 % korting op een hoesje van Valenta, hoe leuk is dat. De code is geldig tot 31 oktober.

Ga jij iets leuks bestellen met deze code?

DSC_0005