Nieuw: Bluetooth Headset

Ik heb weer een leuk nieuw speeltje. Had al eens een bluetooth oortje gekocht, maar het was het toch net niet helemaal voor me. Laatst zag ik iets moois op de site van Mobilefun.nl en dat wilde ik weleens uit testen. En ik had nog in me hoofd na de laatste samenwerking dat hij zo tevreden was dat als ik nog eens wilde samenwerken ik maar weer moest mailen. Dat deed ik dus. En zo kreeg ik al heel snel dit hele leuke pakje thuis gestuurd. Ben hem gelijk in gebruik gaan nemen.

Hoe fijn is het als je een drukke mama bent, en er vele telefoontjes steeds afgaan, dat je gewoon verder kan gaan met wat je aan het doen ben terwijl je gewoon aan het bellen bent. Nou echt een uitkomst kan ik je vertellen. Je hebt een bereik van 10 meter, dus hoef je niet je telefoon op zak te hebben als je in huis bezig bent. Van de week was ik druk, ik moest nog wat in huis doen. Maar mijn vader had gebeld en die zou ik nog terug bellen omdat we toen in de winkel stonden. Dus ik me vader bellen, en ondertussen was ik gewoon de wc aan het schoonmaken. Dat was echt lekker, want daarna moest ik nog een telefoontje plegen en wilde ook nog even tijd nemen om te rusten.

 

38858Het is een klein lichtgewicht apparaatje, te gebruiken via bleutooth. Er zit een clipje op die je kan draaien en dus kan bevestigen aan je kleding. Bediening met 3 knoppen. Kan er makkelijk muziek mee luisteren. Je hoeft alleen de middelste knop in te drukken en je hebt muziek. Gaat je telefoon af stopt je muziek en kan je weer de middelste knop indrukken om op te nemen. Dan zitten er nog 2 knoppen op om vooruit of achteruit van nummer te kiezen.  En aan de zijkant volume knopje. Dan heb je ook nog een aan en uit knopje aan de bovenkant. Echt een super makkelijk ding vind ik.

Het enige minpuntje vind ik dat als de telefoon opneemt dat je eerst een verbindingsgeluidje hoort voordat je kan gaan praten. Maar wat wel weer fijn is dat je de telefoon gewoon hoort overgaan en niet door je oortjes want als je ze niet in hebt hoor je alsnog dat hij overgaat. Dus eerlijk gezegd dat ene minpuntje weegt niet op tegen alle pulspunten die deze bluetooth headset heeft.

Dit artikel is een samenwerking met Mobilefun.nl