1

Onder de sterren slapen…

Nee dan bedoel ik niet buiten op het gras in het donker onder de sterren slapen. Maar onder de sterren in ons eigen bed thuis. Al een hele tijd ben ik gek op sterren, zou het te maken hebben met dat Daan nu ook tussen de sterren woont. Want eigenlijk is het toen pas echt begonnen. Het liefst heb ik straks de nieuwe baby kamer ook met sterren. En wat een geluk dus dat we gaan verhuizen, dus dat dit kindje echt een hele eigen nieuwe kamer krijgt. En ja wij natuurlijk ook een hele nieuwe slaapkamer. Toen ik dan ook het aanbod kreeg om een mooi dekbedovertrek uit te kiezen, hoefde ik geen seconde te twijfelen om dit te doen. Want hoe leuk is het iets nieuws voor je nieuwe huis. Alleen aangezien we pas in maart gaan verhuizen, maken we er nu al gebruik van. Ik ben zo blij met dit nieuwe dekbedovertrek vol met sterren. Het leuke vind ik ervan dat je hem aan twee kanten kan gebruiken. Want de ene kant is helemaal blauw met witte sterren, en de andere kant wit met blauwe sterren. 

DSC_6418

De eerste nacht onder de sterren, we dachten dat we er nooit onder konden slapen. Wat een vreselijke rot nacht. We begonnen echt even te twijfelen of het door al die sterren zouden komen. Maar dat kon toch haast niet. Maar het was wel heel raar dat we juist die nacht niet konden slapen. We zouden het maar even aankijken, maar de volgende nacht zou ik niet thuis slapen. Dus ik moest vertrouwen op mijn partner. Zijn uitspraak was “als je thuis komt en de sterren zijn weg, dan weet je genoeg” En ik kwam twee dagen later thuis, gelukkig de sterren lagen gewoon nog op het bed. Dan zou het wel allemaal goed zijn gegaan met slapen. Die nacht ben ik samen met mijn partner weer in bed gekropen. En een heerlijke nachtrust gehad. Het was niet de sterren waar we wakker van hadden gelegen. Had ook wel heel raar geweest. Maar vond het wel een heel leuk verhaal om jullie te vertellen over onze ervaring onder de sterren te slapen.

Wij zijn dus heel blij met ons mooie nieuwe dekbedovertrek en mag dan ook zeker mee naar het nieuwe huis in maart. Wat zullen we daar ook heerlijk slapen.

 

DSC_6419

Hoe vinden jullie ons nieuwe sterren dekbedovertrek?