1

Stoppen met postproject + verkoop van snailmail pakketjes

[social_share]

Na een tijdje dat ik met plezier heb geschreven met vele leuke meiden, mooie dingen heb mogen delen en heb mogen ontvangen heb ik besloten om ermee te stoppen. Niet zomaar, ik vond het een moeilijke beslissing nog steeds wel omdat ik het met veel plezier deed. Maar de stress om de kosten werd te veel waardoor ik niet meer echt met plezier bezig was met het schrijven. En schrijven moet juist een leuke ontspanning zijn. Ben momenteel met andere dingen bezig in me hoofd wat een stuk belangrijker is dan mijn postproject. Wie weet kan ik het ooit weer oppakken maar voor nu wil ik de rust in me hoofd terug, en me minder zorgen hoeven maken om de kosten wat dit met zich mee brengt.
2013-05-10 12.39.02         2013-05-11 14.34.28
Deze 2 brieven gingen nog op de post    En ik kreeg zelf van een onbekende de Donald Duck

Nou heb ik natuurlijk heel veel hobby spulletjes in de tijd verzameld, en dacht kan best wel wat weg doen. Misschien zijn er die interesse hebben in kleine snailmail pakketjes die ik zelf zal samenstellen (dus wat je krijgt is een verassing) tegen betaling van 6,50 euro.
Wat kan je een beetje verwachten wat erin zit: Mooi papier, lintjes/touwtjes, briefpapier, zelfgemaakte enveloppen, stickers, plaatjes, labels enz… Zo kan ik misschien nog iemand blij maken met wat mooie spulletjes.