1

Take a look at my life 14

Een week van een hoop geregel en stress omdat ik graag een behandeling wil gaan volgen. Hoop gedoe met geld en vergoedingen. Maar ik ben er gelukkig uit. Toch ben ik er nog niet helemaal rustig onder, maar ik sta vanaf volgende week weer onder behandeling. En hopelijk vind ik mijzelf terug en zal ik me weer gelukkig gaan voelen.

IMG_20160419_114737Begin van de week heb ik een heerlijk gezond tomatensoepje gemaakt.
IMG_20160421_130524

IMG_20160421_130617Maandag en donderdag ben ik bij Ohanahome geweest. Flink aan het klussen en schoonmaken geweest. Het huisje moest seizoen klaar gemaakt worden. Dus is hij helemaal aan de buitenkant geschuurd en daarna in de verf gezet. Ook de muur aan de binnenkant heeft een nieuw kleurtje zoals jullie kunnen zien op de foto. En wat is het geweldig mooi geworden. Ik heb de gehele bandkamer schoon gemaakt, omdat er gasten zouden komen om te logeren in de Bali kamer en de dag later voor het huisje.
IMG_20160421_131814En wat was het heerlijk weer zeg, dus nog even genoten van het zonnetje in de tuin van Ohanahome.

Ook stond ik deze week weer twee keer in de sportschool, de ene keer voor cardio en de tweede keer voor een yogales. Ik kwam voor het eerst in het nieuwe WIJ Beijum, voorheen het CJG. Wat ben ik blij dat het verhuisd is. Ik durfde niet zo goed meer in dat andere gebouw te komen, vanwege het consultatiebureau. Nu is het helemaal verhuisd en veranderd. Ik had daar een afspraak om te kijken of ik PGB kon krijgen. Heb gelijk een hele rondleiding gehad. En daar kwam ik iemand tegen van het consultatiebureau waar ik goed contact mee had vanwege Daan. Had er al heel lang niet meer gezien, en hebben gelijk maar even een afspraak ingepland om even bij te praten.

Zondag ben ik even snel de stad in geweest, ik kon mijn abonnement verlengen voor mijn mobiel. Dus het werd tijd voor een leuk nieuw toestel. Waar ik de rest van de dag mee bezig ben geweest. Nog genoeg in te stellen en uit te zoeken, maar ik kan er weer voorlopig meer door. Alleen nog een nieuw hoesje ervoor kopen.

Hebben jullie van de week ook nog even heerlijk genoten van het zonnetje?