Take a look at my life 44

Maandag

Zoals elke week Ohanahome tijd vanaf de middag tot de avond. S,avonds hebben we film gekeken, maar heb hem niet afgekeken. Voelde me niet lekker en wilde graag naar huis. Thuis maar even een berichtje weer gestuurd dat ik veilig thuis was gekomen. Dat vind ze altijd wel fijn als ik door het donker heen moet op de fiets.

Dinsdag

IMG_20151103_174042Eigenlijk had ik vandaag geen zin richting Ohanahome te gaan, maar toch mijn zinnen verzet. Ik voelde me niet lekker, maar toch blij dat ik gegaan ben. In de avond toen er eten gemaakt werd heb ik me even terug getrokken in het blauwe huisje (B&B) Even serie gekeken via Netflix.

IMG_20151103_181417En wat een luxe er werd me gewoon een bord met heerlijk eten bezorgd in het huisje. De man des huize kan echt wel koken. Heb er dus heerlijk van genoten. Later op de avond heb ik een hele tijd samen met Annelies buiten gezeten, en fijn gepraat met elkaar. Wat kunnen we veel lachen ook samen.

WoensdagIMG_20151104_121053Vandaag stonden de Cliniclowns stil bij het miljoenste bezoek aan een ziek kind stil. En er was daar een actie voor, om een selfie te maken met een rode neus. Nou dat doen we natuurlijk even speciaal voor Daan.IMG_20151104_175643S,avonds was ik nog even beland bij Ohanahome, maar dit keer niet op de fiets. Dus toen ik naar huis ging stond ik hier op de bus te wachten.

Donderdag

Ik moest naar het ziekenhuis toe afspraak met mijn life coach omdat afvallen niet lukt. Nadat ik bij haar was had ze me weer helemaal naar beneden gekregen. Terwijl het juist zo goed met me gaat. Hulpverleners word er gek van. Was echt wel even heel boos, omdat iedereen in het ziekenhuis zich maar zorgen maken om me terwijl dat niet nodig is.IMG_20151105_113129Bij de sportschool, even wat actiefs doen hoor.

IMG_20151105_114222Dit was mijn uitzicht vanaf de loopband.

Vrijdag

In de ochtend was het weer tijd voor de yoga les waar ik bijna elke week kom. De rest van de dag lekker niks meer gedaan.

Zaterdag

Boodschappen gedaan. En in de avond op verjaardag bezoek geweest. Mijn schoonpapa was jarig. Helaas voelde ik me al de hele dag niet zo lekker, omdat ik pijn had op de borst. Wel ben ik de hele dag lekker bezig gehouden door me vriendin op messenger. Die nacht heb ik geen oog dicht gedaan van de pijn. Vreselijke nacht dus.

Zondag

Echt helemaal niks gedaan vandaag, de hele dag op bed blijven liggen omdat ik zo moe was. Gelukkig zijn daar de zondagen voor toch!