web analytics
Take a look at my life *week 29* - Day-dreamer.nl

Take a look at my life *week 29*

Weer een week vol afspraken gehad, en vele mensen over de vloer gehad. Wanneer gaat het nou allemaal wat beter hier… Ik ben echt hard aan het werk om de juiste hulp te krijgen, maar ik moet geduld hebben. Ondertussen moet ik sommige dingen proberen los te laten. Zeker als het om Max gaat, maar gelukkig heeft hij een goede papa die nu vakantie heeft en het van mij over kan nemen. Als het nodig is.

Ik loop al vaker de route naar het gezondheidscentrum, en steeds kom ik deze bloemen tegen. Nu stond ik er even bij stil en maakte er een foto van. Vind hem ook heel erg leuk geslaagd.

Max kreeg dinsdag zijn brace, maar pas de dag erna merkte we dat ze een hele grote fout hebben gemaakt. Zoals hij op de foto staat klopt het niet. Ze hebben zijn voetjes de hele andere kant opgezet. En daar heeft hij flink veel last van gehad.En daarom had ik een heel erg huilig/paniek mannetje in mijn armen. Zo zielig als je later pas beseft wat er precies aan de hand is. Hij heeft zoveel pijn gehad. En ik ben echt heel erg boos geweest hierom.

Dinsdagavond ging het mis bij mij, ik had twee keer momenten dat ik helemaal afwezig was en dus niemand die contact met me kon maken. Maar woensdag zou ik samen met Max naar Mirre gaan. Alleen dit kon Mirre niet aan de zorg voor ons beide. Wel voor mij, maar niet voor Max als het met mij niet goed zal gaan. Besloten om alleen te gaan voor een sessie. En Max bij zijn papa te laten. Toen ik aankwam ben ik gelijk even de rust in gegaan en stukje gelopen. Paardjes kijken.Na een goede sessie en weer even bijkomen op Mirre weer onderweg naar huis toe.Dit mannetje vind ik steeds weer helemaal anders in zijn bedje, moet hier zo om lachen dat hij het hele bed doorgaat. Ondanks dat is het wel heel fijn dat hij erg goed slaapt. Soms duurt het even voor hij echt slaapt, maar dan slaapt hij dan ook goed door.We sparen voor het buiten servies van de AH, maar die bakjes kan je dus ook heel goed gebruiken voor de borrelnootjes. En we waren lekker film aan het kijken dus iets te knabbelen erbij is altijd wel lekker. Een gezellige avond gehad.Voor in onze tuin staat deze plant en trekt heel veel vlinders aan. Zo onwijs leuk. Ik kon het nu even niet laten om een mooie foto te maken ervan. Voor mijn gevoel als ik een vlinder zie, zie ik Daan en zijn vriendjes spelen gezellig mee bij deze plant.