Take a look at my life *week 49*

De maand van de feestdagen en dus de gezelligheid. Zo gezellig ben ik niet altijd, omdat ik me gewoon niet zo heel fijn voel. Het is zwaar om EMDR te doen en dat heeft zijn weerslag op mij. Maar ik doe mijn best en zorg goed voor mijn gezin. En daar buiten probeer ik ook goed voor mezelf te zorgen. Ondanks ik niet goed in mijn vel zit, heb ik wel zin in de kerst. Gezellig de boom die er nu staat, lampjes, een verbaasde Max kijkend naar de boom. Straks het vieren in ons huis met mijn schoon familie. Dit is de eerste keer dat ze bij ons kerst komen vieren. Dus op naar de kerstdagen en voor we het weten zitten we in het nieuwe jaar alweer.

Cadeautjes tijd, hier gingen we het cadeautje open maken die hij kreeg van Sinterklaas op het feest van de werk van zijn papa. Zo leuk dat we iets mochten uitzoeken voor hem. En wij kunnen genieten van nog meer muziekjes en liedjes door dit liedjesboek die hij kreeg.Even de oliebollen proeven van de kraam in Winsum, ja vers uit de frituur zijn ze het lekkerste. Daarna zijn ze dus eigenlijk niet meer zo lekker. Dus we gaan ze alsnog niet kopen voor oudejaarsavond. Maar af en toe kunnen we best eens eentje even halen om gelijk op te eten.

Wat hebben we toch een heerlijk kind, voorheen (hier dus ook) haalde ik hem om 6.45 uit bed zodat hij om 7.00 een fles kon krijgen. Maar omdat ik hem hier gewoon echt niet wakker kreeg en meneer enorm lag te snurken, besloot ik hem te laten liggen tot hij zichzelf melde. Dit was een half uur later. Nu zijn we een week verder en mijn wekker gaat tegenwoordig een uur later af. En Max vind het prima om zijn eerste fles om 8.00 te krijgen. De rest van de dag zijn de tijden gewoon hetzelfde gebleven, hij heeft gewoon dat uurtje extra slaap in de ochtend nodig. En zijn mama vind dat helemaal geen probleem, doe gewoon lekker met hem mee.Ik draag niet zo heel vaak meer, al vind ik het zeker wel heerlijk hoor. Toch vind ik de kinderwagen te gemakkelijk om te pakken. Waarom nu dan wel dragen, omdat s,morgens de kinderwagen nog in de auto stond en zijn papa lag te slapen. Ik verzin dan niet om in de slaapkamer de sleutels te zoeken. Dus dit was een prima oplossing. De heenweg was ik er niet zo heel blij mee, maar omdat ik hem al even niet had gedragen zat hij niet zo goed. Ja hij is natuurlijk best gegroeid en dan moet je hem wel even bijstellen. Dus in de avond toen ik hem haalde van de kinderopvang, vond ik het heerlijk hem tegen me aan te hebben.Thuis vierde we ook nog een Sinterklaas middag, met opa en oma en ome Pieter. En wat is Max enorm verwend op deze eerste Sinterklaas. Hij heeft nu genoeg om mee te spelen. Dus vervelen zal hij denk ik niet.Beetje vage foto, maar zo leuk. En wat match zijn broek goed bij zijn Mickey trui. Daarom heb ik het ook samen gekocht. Ik ben helemaal verliefde op zijn stoere kleertjes.Fruittijd voor Max, is dus ook vaak nu fruit tijd voor mama. Hier maakte ik appel met peer, en de helft moest ik dus zelf opeten, anders is het wel heel veel voor Max. Dus Max gezond eten, mama ook gezond doen.Vrijdag is het voor ons altijd patat dag en dit keer ging ik het lekker halen in plaats van zelf de frituur aan te zetten. Kom je daar binnen zie je de ijsvritrine gevuld met kerstdorpje. Echt heel leuk om te zien.Ik weet niet wat deze jongen van plan was, maar hij kijkt er wel ondeugend bij. Nu al het bed uit klimmen, nee dat lukt hem gelukkig toch nog niet.

Van het weekend hebben we het huis in kerstsfeer gemaakt, natuurlijk ook de boom voor Daan neergezet. Dit keer thuis omdat hij nu thuis zijn plekje heeft. Ik ben er heel blij mee dat we deze keuze gemaakt hebben dat zijn urn nu lekker thuis is.Natuurlijk ook een grote boom, en deze is echt heel groot. Nu we verhuisd zijn moest er ook een nieuwe kerstboom komen en we wonen nu groter dus een grotere boom kon nu ook. Helemaal blij mee met deze mooie kerstboom. Het heeft mijn partner wel even gekost om hem in elkaar te zetten, maar samen hebben we hem versierd.