I love my new hoodie + winactie - Day-dreamer.nl

I love my new hoodie + winactie

Hoe leuk is het om je eigen website op kleding te laten zetten, ik deed het via Spreadshirt. Ik mocht me eigen shirt ontwerpen via hun en koos voor heel simpel me eigen blog adres. Ik wilde niet standaard een shirt laten bedrukken dus ik koos voor een onwijs mooie hoodie. En ik koos hem in de kleur paars, helemaal verliefd was ik op deze kleur toen hij binnen kwam. Helaas had ik niet begrepen dat vrouwen en mannen maten heel verschillend zijn. Niet verder gekeken naar de maat tabel die erbij stond en even opgemeten. Dus wat was ik teleurgesteld dat ik hem niet aan kon. Kon echt wel huilen, want die kleur was het echt helemaal voor me. Gelijk ben ik er achteraan gegaan om een oplossing te krijgen hiervoor. Ik mocht een nieuwe bestellen, maar werd me aangeraden om een mannen maat te kiezen. Helaas die kleur die ik wilde hadden ze niet voor mannen. Dus ik koos een andere kleur. Wauw ik stond verbaasd toen hij binnen kwam, mooier dan ik had verwacht. Juist omdat ik wel kon huilen van de andere die ik niet aan kon. Maar die paarse heeft ook een lieve eigenaar gevonden, deze heb ik aan een vriendin gegeven die er super blij mee is.

Ik koos voor deze hoodie omdat het warme weer nu wel voorbij is en ik altijd dan iets over een shirt heen draag. Dan is het niet leuk dat de tekst niet te zien is. Deze hoodie is super zacht en warm. Echt mooi kwaliteit heb ik wel gemerkt. Maar je kan dus veel meer laten bedrukken dan alleen tekst. Je kan helemaal los gaan met jouw fantasie, zelf foto,s/plaatjes kiezen. Maar ze hebben zelf ook heel veel waar je uit kan kiezen.photo_2015-09-26_12-52-59

photo_2015-09-26_12-53-40

photo_2015-09-26_12-54-08Nu maak ik helemaal de blitz met mijn gave hoodie, maar wil jij ook iets leuks laten maken dan krijg je hier je kans. Ik mag namelijk 2 vouchers van €30- weg geven.
Het enige wat jij hoeft te doen is te reageren op deze blog met een geldig email adres en het bericht even delen op social media.
Deze actie loopt tot 13 oktober, deze dag zal de winnaar een mail ontvangen.