Soms hou ik van pittig eten, niet te pittig en niet elke dag want daar kan ik ook niet tegen. Maar zo nu en dan iets pittig vind ik lekker. Dit doe ik dan alleen voor mijzelf, want mijn partner kan hier helemaal niet tegen. Soms is dat wel jammer, maar ik hou daar zeker rekening mee. Want hij kan er gewoon flink ziek van worden. Nou en dat willen we natuurlijk niet. Maar ik eet dus ook weleens zonder hem. En heb nu een heerlijk broodje gemaakt en dat wilde ik met jullie delen. Eigenlijk gewoon heel erg simpel, maar zo lekker.
Wat heb je nodig:
(ik maakte gelijk 2 broodjes, maar vind je dat te veel kan je er ook 1 maken natuurlijk)
- 2 ciabatta broodjes om af te bakken
- 2 kipfilet
- Conimex bamboe rode curry
- Taugé
- Komkommer
- Zoetzure chillisaus
De kipfilet snij je in stukjes en die bak je bruin, ondertussen bak je de broodjes in de oven zoal op het pakje staat. Als de kipfilet gaar en bruin is doe je naar eigen smaak de rode curry kruidenpasta erin. Ik gebruikte de helft ervan, en goot een beetje water bij de kruidenpasta en de kipfilet. Als de saus de gewenst dikte heeft doe je er wat taugé doorheen, alleen opwarmen zodat het knapperig blijft. Dan leg je dit op de broodjes, daarover nog een beetje rauwe taugé. Wat komkommer voor frisheid en een beetje chilisaus.
Dan zou ik zeggen smullen maar!!!
Leuke tip. Gaan we zeker eens proberen.