Samenwerken

image_pdfimage_print

Wilt u als webshop of als (PR)bedrijf samenwerken met Day-dreamer.nl? Dan kunt u me mailen op: blog@day-dreamer.nl. Ook is er een mogelijkheid voor het schrijven van advertorials.

Winactie

U kunt er ook voor kiezen om een winactie te organiseren in samenwerking met Day-dreamer.nl. Mensen zijn gek op iets winnen, daar komen zeer veel bezoekers vaak op af! De winactie zal ook via social media worden verspreid.

Sponsored post/advertorials

Een sponsored post of advertorial is een gewoon artikel, geschreven door mij. Dit artikel gaat vaak over een website/webshop en heeft een paar links erin staan. Ook kun je ervoor kiezen om een kant en klaar artikel aan te leveren. Deze wordt geplaatst als ik vind dat hij interessant is voor mijn blog.

Review

Er is ook een mogelijkheid om u product te sturen naar mij waar ik dan een eerlijke review over zal schrijven


Gast blogger worden!!!

Zou jij het leuk vinden om een gastblog te schrijven hier op deze blog, ik geef jullie nu de kans daarvoor. Denk je ik kan wel een blog schrijven? Ik heb iets waarvan ik vind dat het met de wereld gedeeld mag worden? Je hoeft geen ervaren schrijver te zijn.

De regels voor de column/blog:

  • De column mag maximaal 500 woorden zijn. Een uitloper naar 600 mag nog, maar langer dan dat liever niet. Minimaal aantal woorden is 300.
  • Het stuk moet in het Nederlands geschreven zijn.
  • Er is geen bepaald onderwerp waar het over moet gaan. Alles mag, verzin wat leuks!(dus het hoeft ook niet in dezelfde richting te zijn als mijn site, hou het lekker bij je eigen stijl)
  • Alle berichten die zo goed als alleen maar bestaan uit scheldwoorden/porno/racisme/iets anders wat gewoon ranzig is of echt niet kan, worden niet op mijn site gezet en er komt geen reactie op dat soort berichten. Hou het een beetje netjes alsjeblieft.
  • Gooi er een spellingchecker overheen voor je hem naar me opstuurt, ik heb geen zin om eerst alle spelfouten eruit te halen.
  • Mocht je een eigen site hebben, die wordt erbij gezet als je daarom vraagt.
  • Ik bepaal of de column op de site komt, daar kan niet over worden gecorrespondeerd.
  • Heb je zelf een site? Zet dan ook even een linkje naar mijn site dat zou ik heel lief vinden.

Laat even weten of je wilt dat je voor- en achternaam erbij komt te staan, alleen je voornaam, een pseudoniem(nickname of iets dergelijks) of iets anders. Dan houd ik daar rekening mee. Nogmaals, wil je je site erbij, of een youtubekanaal van jezelf of je facebook laat het even weten en dan doe ik dat!

Note: Het is vast opgevallen dat er vaak foto’s staan bij mijn columns. Dit is niet verplicht, maar wil je er wel een foto bij, stuur ze dan wel even mee.

Stuur je column op naar:blog@day-dreamer.nl
Dit gaat niet om advertorials

Teksten en foto’s zijn eigendom van Day-dreamer.nl en mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.

Een deel van de producten die op Day-dreamer.nl genoemd worden of verschijnen zijn toegestuurd door bedrijven.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Product reviews:

Bodieboost
Mobilefun
BeSafe Pregnant
Dotbaby dot box
Mobilefun

 

1 thought on “Samenwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *