Take a look at my life *week 7*

image_pdfimage_print

Ik heb deze week wel weer vele foto,s gemaakt. Vooral veel van Max. Daarom heb ik ook wel wat collages gemaakt met al die verschillende blikken van hem. Zo leuk om hem vast te leggen op foto. Maar ook gewoon om van hem te genieten. Wat ik de meeste tijd ook gewoon doe. Deze week was ik voor het eerst gaan baby zwemmen (helaas geen foto,s, want ik was er alleen met Max) Thuis is er niet heel veel gebeurd in het huishouden. Ik heb hier zo,n hekel aan, maar de reden dit keer was meer omdat ik vreselijke hoofdpijn heb al bijna twee weken. Ik dacht dat dit kwam door de spanning voor het te gaan zwemmen met Max, maar daarna verdween het niet. Dus dat was het niet. Moet dus maar weer afwachten wanneer het stopt.

Het staan in begonnen, hij is nu zo sterk in zijn beentjes dat je hem overal tegen aan kan zetten en hij blijft vrolijk staan op zijn voetjes. Dit doen we dan ook elke dag even zodat hij gaat leren zelfstandig te gaan staan. Wat is het toch een knappe jongen. Eerlijk gezegd had ik dit nog niet zo snel verwacht vanwege zijn klompvoetjes. Maar hij ontwikkeld zich echt prima.Mama ging even de fiets uit de schuur halen voor we samen op pad gingen naar het kinderdagverblijf. Papa zette hem dus in de vensterbank om naar mama te kunnen kijken. En ja lachen natuurlijk ook even voor de foto. Nu verplicht de ramen wassen… Nou geeft niet mag weleens gebeuren ook.Dan nog maar even voor het slapen gaan even op de bank staan. Hij heeft er echt veel lol in dat hij dat al kan.Ohh ik ben gek op deze nieuwe tuinbroek voor Max. Gekocht bij de Primark, ze hebben daar echt hele leuke dingen voor de kleintjes. Hoop dat hij hem nog eventjes past, want het gaat hard het groeien van hem.Weekend en dat betekend lekker samen met mijn man op de bank tv kijken en wat lekkers erbij. Wat een geluk dat we een kind hebben die gewoon als hij naar bed wordt gebracht gaat slapen en niet meer wakker wordt, tot de volgende ochtend.

Eigenlijk neem ik veelte weinig tijd hiervoor. Maar het is zo leuk om in mijn bullet journal te werken. Een week spread maakte ik en een mooie tekening. Heb de tekening wel overgetrokken, maar ben zo blij met het resultaat. Heb hem ingekleurd met ecoline brush pennen, en een water brush ervoor gebruikt. Moet toch eens vaker hier tijd voor gaan nemen.

Wat voor creatieve dingen vinden jullie leuk om te doen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge