Wie ben ik…

image_pdfimage_print

Debbie is mijn naam en ben op de wereld gekomen op 30-01-1981 in Zoetermeer. Woon samen met mijn man Bert in Winsum, provincie Groningen. Ik ben mama van Daan en Max onze twee prachtige zoons. Daan is geboren met een hartafwijking, klompvoetjes en het syndroom van down. Helaas hebben we weinig tijd gehad met hem, hij is op 12-09-2014 overleden. Max is momenteel een bezige schoolgaande kleuter van vier. Die ons leven flink druk, maar erg leuk maakt. Ben arbeidsongeschikt, en momenteel zoekende wat ik precies wil in het leven nu Max naar school gaat. Al jaren wil ik een boek schrijven, waar ik nu meer mee bezig wil zijn. Daarnaast ondersteun ik zo nu en dan ouders van overleden kind, door mijn eigen ervaring. 

Ik hou ervan om lekker veel met Max naar buiten te gaan, en dat is dan vaak de speeltuin of dat hij een stuk kan fietsen. Hij is een echt buiten kind, en dat is in het begin een enorme uitdaging geweest voor mij. Nu ik ook contacten heb via de speeltuin met andere moeders is het soms zelfs een heel leuk uitje om erheen te gaan. Wat fijn dat we zo dichtbij een geweldige speeltuin hebben.

Een tijd terug heb ik een Access Bars cursus gevolgd en daar wil ik me wat meer mee bezig gaan houden om mensen BARS te gaan geven. Tot nu toe heeft mijn onzekerheid in de weg gestaan. Maar die mag ik nu weleens naast me neer gaan zetten.

De rest kom je vanzelf wel achter als je me blogs leest, veel plezier hier…
samen