Teardrop – Give away

image_pdfimage_print

Een tijdje terug vond ik op een openbare plek een zakje waar een muts in zat. Er zat een briefje bij dat het speciaal gemaakt was voor de vinder. Ik nam het pakketje mee. Hier was ik echt heel blij mee het maakte mijn dag helemaal goed. Op het briefje stond “De anonieme sjaal” Het bleek een facebook pagina te zijn. Dus heb me aagemeld, bedankt voor het leuke pakketje wat ik vond.

Maar zo kwam ik nog veel meer dingen tegen die mensen wilde gaan droppen voor de vinders.

Zo onstond er een hele discussie over de Teardrops die hieronder afgebeeld staat. De een vond het niet kunnen om die te droppen terwijl een ander het juist een mooi gebaar vind. Want wat als je een baby verloren hebt, doet dat dan geen pijn om dit te vinden. Ja, maar ik zou er heel erg veel troost aan kunnen hebben. Zo mooi vond ik dit dat ik deze vrouw een prive berichtje stuurde om hier iets mee te doen. Ik geloof echt dat er sommige hier misschien echt moeite mee hebben. Zeker als je een baby verloren bent.

i98173992._szw565h2600_Elianne vertelde me dat ze als kind al graag naar de poppenbeurs ging. Als tiener werd ze verliefd op alle mooie baby poppen die daar gemaakt werden. En op haar 18e wist ze het dit is iets wat ik ook kan en wil. Ze ging met verschillende materialen aan de slag maar het lukte niet. Ze hield vol, maar toch was ze niet tevreden erover.  Later ging ze de popjes in het klein maken, dat was iets wat wel lukte. Soms maakt ze in opdracht popjes naar gelijkenis van baby,s die overleden zijn. Wat is zoiets toch prachtig dat dit kan. Maar ook maakt ze fantasie popjes. De teardrops die ze maakt worden voornamelijk besteld als herrinering aan een zwangerschap of een miskraam.

Zelf werd ik verliefd op de kleine baby popjes, toen ik verder keek op de site vond ik echt nog veel mooiere dingen. Wat zou het geweldig zijn een popje die op Daan* lijkt. Een mooier herrinering kan je niet krijgen toch.

Ik mag aan 1 van jullie lezers een teardrop weg geven.

Het enige wat ik wel aan je vraag is me te vertellen waarom jij deze teardrop zou willen winnen?
En graag even deze winactie delen op facebook of twitter, dit kan je doen via de onderstaande knoppen.

De actie loopt tot 8 april, deze dag zal ik de winnaar een mail sturen.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

18 reacties

 1. Barbara schreef:

  Ik vind het een super mooi gebaar…… Hoe mooi is een blijvende herinnering als deze !! Ik zeg heel mooi en heel dierbaar om zoiets te mogen hebben. Nee hoor Debbie ik vind er niks raars ssn vind het zelfs gaaf !! Xx

 2. anka schreef:

  Ik vind het een leuk idee .

 3. angela schreef:

  Ik vind het ook heel mooi om zoiets te hebben

 4. de langhe sylvia schreef:

  weet je ik vind het echt heel mooi
  het kindje ligt zoals mijn kleine meisje stil geboren is 🙁
  echt prachtig xxx

 5. josette schreef:

  zo speciaal, niets abnormaal, wil ik dit ook winnen, is een blijvende herinering, dit kleine meisje krijgt een plaatje apart, zo mooi en zowaar xx

 6. linda semler schreef:

  leuk om de hele serie bij elkaar te sparen

 7. corry schreef:

  Wat een super mooi gebaar wat zou ik dat graag willen van me overleden dochter een geweldige herinnering van me kleine popje die we zoo missen dit is een super actie toppie werk mag je best trots op zijn ♡♡

 8. Nicole Phillipson schreef:

  Schitterend ik heb 11 sterrenkindjes gekregen en 1 vlinderkindje wat mooi dit staat zo symbool voor hun ik vind het schitterend

 9. anka schreef:

  Het is echt schoon en toch zo tastbaar heb nooit geweten dat ik zwanger was tot de bevalling zelf en dan 3 dagen later de machines uit moeten zetten . We blijven elk van ons onze kindjes missen en bij mij na zes jaar heb ik het nog niet kunnen plaatsen. Veel sterkte aan allen hier.

 10. agnes linnenbank schreef:

  ook a is mijn zoon bijna 47 jaar een engel ,toch blijft dit erg mooi

 11. agnes linnenbank schreef:

  nu bijna 47 jaar geleden dat mijn zoon Gino is overleden graag zou ik dit willen winnen

 12. Bianca schreef:

  Prachtig…dit zou mooi zijn om bij de urn van ons zoontje te zetten ♡
  Gedeeld op Twitter èn Facebook

 13. Albrecht Isabelle schreef:

  Prachtig om bij mijn meisje haar kadertje te leggen…

 14. Trudy Zijlmans schreef:

  echt heel mooi ik zoek al 41jaar naar zoiets mijn zoontje is 1973dood geboren en heb helemaal niks van hem ,ik heb hem niet eens mogen zien laat staan eventjes vasthouden dat zat er niet in ,nee dat was toen zo .dit zou echt heel mooi zijn ,maar ja iedereen wil het hebben ,ik wens iedereen veel succes !!!!

 15. joyce schreef:

  Héél erg mooi!! Iets waar denk ik veel mensen naar zoeken. Zou er heel graag een winnen!

 16. Elisa schreef:

  Ik zou dit graag willen winnen, waarom?
  Om het tweede kindje dat nooit kwam en om het feit dat mijn moeder niet blij met mij was en ik daar zo,n verdriet van heb .
  Dit prille onschuldige leventje geeft weer hoe ik niet kan snappen dat mijn moeder zo dacht en hoe ik die liefde gemist heb

 17. Butterfly schreef:

  Wat ontzettend mooi.Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje die haar broer zo mis.
  Omdat ze selectief mutisme en bijna helemaal niet praat tegen andere mensen.

 18. Elisa schreef:

  Waar is het mooie beeldje terecht gekomen, of is dat een privé iets?
  Was best benieuwd
  gefeliciteerd in ieder geval voor de winnaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?