Fotofonzie Winactie

image_pdfimage_print

Retro knuffel met foto van je lief

Deze leuke knuffel is handgemaakt met heerlijk knuffelbare retrostofjes. Je kan in het hoesje een foto doen van je dierbare. Het idee is ontstaan door Cindy de Graaff, toen haar oudste kind moeite had om naar het kinderdagverblijf te gaan. Nog meer kwam het idee tot leven toen de jongste van de drie geboren werd, een meisje met het syndroom van down. Ze lag vaak in het ziekenhuis en moest dan veel haar familie missen. Zo kon er in deze knuffel een mooie foto van degene die ze het meest zou missen tijdens de ziekenhuisverblijven.

Omdat ik nog altijd lid ben van de Facebook pagina D- mama,s (mama,s met allemaal kindjes met het syndroom van down) kwam ik dit vaker tegen dat er zo,n mooie knuffel werd gemaakt voor een kindje die lang in het ziekenhuis lag, maar ook voor kindjes waar hun broertje van overleed. Dit heeft me zo ontroerd, dat ik er nu iets mee wilde doen.

Winnen

Deze knuffel kan jouw zoon of dochter winnen die een sterren broertje of zusje heeft, die hij/zij enorm zal missen. Dus ben of ken jij een ouder waarvan jullie kind een broertje of zusje moet missen doe dan mee aan deze leuke winactie. En dit te ere van de tweede verjaardag van mijn prachtige Daan. Natuurlijk kan je deze knuffel ook al zelf bestellen, dit kan je voor nu doen via haar Facebook. Haar nieuwe webshop cyndesign is nog in de maak.

Meedoen kan tot 22 mei, je hoeft alleen maar te vertellen aan wie jij deze knuffel zou willen geven. En vergeet niet een geldig email adres op te geven.

DSC_6301

Gesloten

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

8 thoughts on “Fotofonzie Winactie

 1. Wat een origineel idee! Ik zou meedoen voor mijn dochter, zij mist onze katten, die vorig jaar zijn dood gegaan, nog steeds heel erg

 2. Wat een onwijs leuke actie!
  Graag doe ik ook mee..
  In 2012 is ons eerste zoontje levenloos geboren, hij was gewoon kerngezond..

  In 2014 zijn wij opnieuw papa & mama geworden van ons tweede zoontje,
  ookal hebben ze elkaar nooit gezien, ons kleine ventje weet dat hij een grote broer heeft, hij heeft een foto van hem op z’n kamertje staan en geeft kusjes op de foto!
  Hoe fijn zou het zijn dat hij een knuffel heeft met een foto van zijn grote broer?!
  Ik denk dat ons kleine ventje daar heel blij mee is..

  Nu maar duimen dat we dit winnen, zodat m’n jongens nog meer verbonden zijn dan nu!

  dit is echt een geweldig iniatief!

  Groetjes trotse mama van Jahvensly* & Giovanni

 3. Ik zou hem graag willen winnen voor Luc mijn zoon… zijn zusje is 2 jaar geleden overleden. Anouk was toen 21 maanden oud. Luc must haar enorm en is zo met haar bezig.. ik gun hem deze knuffel heel erg. Hij heeft zo’n heftige tijd gehad en nog.
  Dank je wel.
  Liefs kristel, Mama Luc en Anouk*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge