Hip en Hout Winactie

image_pdfimage_print

Vandaag een mooie win actie van Hip en Hout. Wat vind ik dit een leuke webshop, en daarom heb ik gevraagd of ik iets mocht weg geven van haar shop. Toen ik mail contact had met de eigenaresse vertelde ze dat ze het verhaal van Daan kende, en mijn blog al een tijd volgt. Dit was een erg leuke verassing, want dit wist ik helemaal niet. Ik kwam pas op het idee toen zij met haar webshop instagram account mij ging volgen. Ik kwam de meest mooie foto,s tegen, ja dit moest het zijn. Ik wilde de letterblokken weg geven aan een ouder van een vlinderkindje.

Je mag een setje letter blokken naar keuze van de naam van je kindje kiezen. Ook heeft ze de letterblokken in verschillende kleuren, die je kan zien op het tweede plaatje.full36118361

full36118361_a

Wil jij kans maken als vlinderkind ouder dan hoef je alleen maar een reactie achter te laten met een geldig emailadres. Meedoen kan tot 22 mei.
Ik ben heel benieuwd welke naam in welke kleur je deze letter blokken zou willen hebben…

Gesloten

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

22 thoughts on “Hip en Hout Winactie

 1. Joep, in lichtblauw.
  Wat zou het geweldig zijn om hem ook blokken te ‘geven’, net als zijn broertjes.

 2. Ik kan de naam nog niet zeggen aangezien mijn nichtje elk moment geboren kan worden. Ik weet hem wel dus als ik win kan ik het meteen zeggen. Mijn zus zou deze blokken helemaal te gek vinden 😀

 3. Wat een schattige blokken.
  Echt iets voor mijn jongste kleinkind.
  De kleur: donkerblauw is mijn favoriete kleur, daar wil ik graag voor gaan.
  Ik volg je op Bloglovin.

 4. Deze zijn echt super gaaf! Ik doe graag mee voor ons zoontje liam en dan in de kleur mint. Past perfect bij de stijl van zijn kamertje. Echt een onwijs leuke give away.

 5. -Suzanne- in de MINTkleur, haar favoriete kleur. Voor op haar nieuwe kamer als we binnenkort gaan verhuizen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge