HAPPY CHALLENGE Wees trots

image_pdfimage_print

Het is alweer de laatste opdracht van deze fijne Challenge, ik vond het erg leuk om eraan mee te doen. Sommige dingen waren best moeilijk en erg confronterend. Maar van de meeste dingen werd ik echt wel heel vrolijk en dat was wel de bedoeling van deze 10 opdrachten. De meiden die dit bedacht hebben echt helemaal TOPPIE.

Eerst even een terugblik op alle weken van deze mooie challenge

De opdracht
proud-to-be-yourself

5 dingen ‘moeten’ noemen waar ik trots op ben:

1) Trots op het feit dat ik met deze challenge mee heb gedaan, ik twijfelde namelijk heel erg erover of ik dit wel kon waarmaken al die opdrachten.

2) Ik merk dat ik steeds sterker wordt, of dat nou door al deze opdrachten komt weet ik niet. Maar het doet me goed omdat ik sterk moet zijn voor ons kindje, en weet ook zeker dat ik dit samen met mijn man aankan.

3) En ja hoe kan het dan ook anders ik ben trots op die kleine in me buik, ondanks alle complicaties wat het met zich mee brengt. Stiekem ben ik gewoon trots dat we een “bijzonder” kindje krijgen. (en eigenlijk is elk kind bijzonder, vergeet dat niet)

4) Zo super trots op mijn man die mij door de moeilijkste tijd van mijn zwangerschap door heen heb gebracht. En maar zeggen we kunnen dit het is maar “down” niet het einde van de wereld. En daar heeft hij gelijk in.

5) Op mijn blog, nu ik steeds langer bezig ben met bloggen en zie dat er steeds meer vaste mensen terug komen. De bezoekers aantal toch langzaam iets omhoog gaan. En wordt aangeschreven door bedrijven wow hoe gaaf is dat. Maar vooral trots dat ik het gewoon nog altijd met plezier doe, want daar draait het hele bloggen om.

5 dingen die we van de challenge geleerd hebben:

1) Genieten van de kleine momenten in het leven, dit deed ik eigenlijk al wel maar door al deze opdrachten ben ik dat nog bewuster gaan doen.

2) Dat het niet gek is om groot te mogen dromen, daardoor komen misschien kleinere dromen wel uit. Als je er maar in gelooft.

3) Sommige dingen moet je loslaten, hoe moeilijk het misschien is maar er zit vaak zoveel energie aan vast die je voor andere dingen kan gebruiken.

4) Je kwetsbaar opstellen is best heftig, en dat heb ik nog meer geleerd van al deze opdrachten. Ze waren best confronterend, maar wel heel goed voor me. Het is fijn je gevoelens te uiten met geschreven woorden. Ik was altijd bang wat zou iemand van me denken als je zoiets schrijft, maar eigenlijk maakt het niet uit. Je doet het voor jezelf en dat is het belangrijkste.

5) Trots zijn op wat ik tot nu toe heb bereikt.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “HAPPY CHALLENGE Wees trots

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge