De box staat

image_pdfimage_print

Alweer een paar weken staat de box er. Mijn mannetje dacht laten we hem maar eens in elkaar zetten. Hij stond al heel lang in dozen in de baby kamer, maar je moet toch eens gaan wennen dat hij in de woonkamer komt te staan. We waren heel bang dat hij erg in de weg zou staan, zo groot is het hier niet. Maar dat viel heel erg mee, was er na een dag al aan gewend. En hij is nu al niet meer weg te denken. Kan echt niet wachten tot ik onze kleine erin kan zien liggen. Blijft nog steeds onwerkelijk, maar het komt wel steeds dichterbij.

Ben zo blij met deze mooie box, mooi van kleur, stevig en een handige la.

DSC_0004DSC_0005DSC_0006DSC_0001DSC_0003DSC_0007

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

5 reacties

 1. Gwen schreef:

  Prachtige box zeg!!! Zo robuust 🙂 Wij hebben er ook 1 met een lade, ideaal! En idd: niet meer weg te denken. I kheb er vd wk nog over geblogd: hij staat hier nog en wordt nog gebruikt ook. Die muur lijkt me na anderhalf jaar zo kaal als ie opeens weg zou zijn 😉
  Gwen onlangs geplaatst…The burning houseMy Profile

 2. linda schreef:

  Heey Din 🙂

  Waar staat de box dan als ik vragen mag? Ja in de woonkamer DUH haha maar waar in de woonkamer?

  Luf joe babe 🙂

  Kus

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Het is inderdaad een mooie box. En hij ziet er heel degelijk en solide uit. Een la onder de box vond ik ook altijd ideaal!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Keuzes maken: springen, of wikken en wegen?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?