Laatste personal training en meting

image_pdfimage_print

 

Waterfles-meetlint-en-fruit-940-x-430

Vorige week had ik mijn laatste personal training op de sportschool, aan de ene kant heel blij omdat ik de laatste tijd echt heel erg moe ben. Maar aan de andere kant helemaal niet leuk, want vond de trainingen erg fijn met Anna. Gelukkig blijf ik haar wel zien, want blijf gewoon elke woensdag avond sporten. Dat is mijn vaste sportavondje.

Als eerste de meting, waar ik dit keer erg zenuwachtig voor was want was net op vakantie geweest en veel slecht gegeten. En heb ook wat vreetbuien thuis gehad. Mijn personal trainster dacht zelf dat het gelijk gebleven zou zijn, maar nee hoor ik was toch 1% vet weer kwijt. Achteraf was ik wel beetje teleurgesteld, maar aan de andere kant ik heb me best gedaan en ben al zoveel kwijt dat ik gewoon niet teleurgesteld mag zijn.
fruit
Met mijn gewicht schommel ik nog steeds heen en weer, maar is wel aardig constant op dezelfde cijfertjes. Ik schommel van de 90 t/m 93, maar maak me er niet zo druk om meer. Want 29 kilo kwijt te zijn is echt veel, dat echte afvallen gaat vast wel weer eens komen.

Voor nu ga ik gewoon wat rustiger aan doen met sporten, maar bewegen blijf ik zeker wel.

Dit was voorlopig de laatste update over het afvallen, want er veel veranderd er nu niet.
large

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge