Positiekleding

image_pdfimage_print

Het is lang geleden dat ik me echt durfde te verwennen met nieuwe kleding. Eerst omdat ik bezig was met afvallen, ik viel flink af en moest eigenlijk wel nieuwe broeken hebben. Maar echt veel plezier beleefde ik er niet aan omdat ik wist dat ik bezig was met afvallen om juist zwanger te worden. En dus een dikke buik zou gaan krijgen. Toen raakte ik eindelijk zwanger en had ik weer het dilemma kleding. Al snel vond ik me gewone broeken niet meer lekker zitten en besloot ik 2 positie broeken te kopen. Maar echt mezelf verwennen vond ik zonde van het geld, je draagt het toch maar tijdelijk dacht ik.

Maar nu heb ik mezelf toch overtuigd om mezelf te verwennen. Ik ging online kijken bij mijn favoriete winkel Miss Etam. Nog nooit bestelde ik online kleding bij hun. Maar dit is wel echt mijn winkel waar ik altijd slaag. Dus voor positiekleding moest dat neem ik aan ook wel lukken. En ja hoor kijk mee, ik heb een hele leuke set geshopt.

Top print groen
Joggingbroek grijs
Het vest wat ik erbij bestelde is denk uitverkocht want staat niet meer op de site

Momenteel zijn er ook vele aanbiedingen, bijvoorbeeld alle positie tops zijn nu met korting te koop.

 

DSC_4173-BorderMaker

DSC_4171-BorderMakerDSC_4174-BorderMakerDSC_4180-BorderMakerDSC_4181-BorderMakerDSC_4177-BorderMaker

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Positiekleding

  1. Mooie top zeg, die kleur staat je goed! en die jogging broek lijkt me erg comfy fijn!
    p.s. ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, heb al een aantal keer geprobeerd je een berichtje te sturen, maar mn computer werkte niet mee. Hoop dt je het leuk vindt!
    Roos onlangs geplaatst…Liebster Blog Award #2My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge