Foto chunks

image_pdfimage_print

Naast alle lieve woorden, kaartjes, knuffels en berichtjes die we kregen vanwege het overlijden van onze zoon, kreeg ik ook nog een hele bijzondere aandenken. Een aandenken die ik elke dag draag. Een tijdje terug liet ik jullie mijn mooie ketting zien die ik had samengesteld. Toch miste ik iets, maar wist nog niet precies wat. Tot ik een pakketje kreeg met nog meer kaarten waar nog een heel lief cadeautje bij zat.

Deze envelop kwam van Joyce van Mamaklets. Ze begon een actie om kaarten te sturen naar ons, aangezien er vele graag iets wilde doen voor ons. Een paar lieve woorden op een kaart is fijn. Te weten dat er iemand aan je denkt in een hele zware periode. Maar Joyce stuurde er dus iets extra,s in mee van haar kant. Dit waren foto chunks voor op een armband te klikken. Ze gebruikte mooie foto,s die ze van Daan* tegen was gekomen op mijn facebook. Ook had ze gedacht aan mijn man en stuurde een ster sleutelhanger mee met ook zo,n chunk erop. Ze had dan ook begrepen dat ik zo,n armband heb om ze erop te klikken. Maar deze armband draag ik niet dagelijks want vind hem niet zo lekker zitten. Toch was ik hier zo blij mee.

IMG_20150129_130719Hierdoor kwam ik erachter dat ze dit zelf maakte. Ik nam een kijkje op haar shop, toen ik zag dat ze ook hangers maakte voor een ketting. Ja dat is dus wat ik miste aan mijn mooie ketting. Een foto hanger van Daan* Graag wilde ik er daar 1 van bestellen, maar ik mocht niet van haar betalen. Dit wilde ze voor mij doen. Ik wist ook meteen welke foto het moest worden. Die stuurde ik haar op. Ze ging gelijk aan de slag, voor ik het wist viel hij bij me in de brievenbus. Wat heeft ze me blij gemaakt zeg. Nu weet ik zeker dat mijn ketting compleet is.

Ik draag hem elke dag.
IMG_20150117_172407Dus wil jij ook zulke mooie foto chunks, van je kindje of je geliefde dat kan via Mamaklets, gewoon even een mailtje sturen.
Mij heeft ze hier heel blij mee gemaakt.
DSC_0060

DSC_0061

DSC_0065

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

7 thoughts on “Foto chunks

  1. Ach lieverd, ik heb het heel graag gedaan. Het is voor mij een kleine moeite en ik vind het fijn dat je er zo blij mee bent!
    Bedankt voor het artikel <3 xx

  2. Je hebt helemaal gelijk, dit is precies wat er ontbrak, zo mooi en zo lief van die persoon
    Ook zo attent om je man niet te vergeten
    Bij al je narigheid over Daan, krijg je ook de mooie kant van mensen te zien.
    Ik vind het super

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge