Take a look at my life 31

image_pdfimage_print

De weekoverzichten zijn de laatste tijd wat saai omdat ik veel op Mirre ben en daardoor mijn mobiel vaak niet bij de hand heb. Ik vind het eigenlijk best heerlijk om niet steeds ermee bezig te zijn. Hij ligt eigenlijk altijd op mijn kamer tenzij ik graag muziek wil luisteren.

IMG_20160815_151758Maandag ben ik maar even wezen sporten, wist niets anders te doen. Of tenminste ik had ergens zin in, maar ook weer niet. Toen heb ik mezelf maar een beetje gedwongen om naar de sportschool te gaan. En na het sporten maar een appeltje eten en op de fiets naar huis.IMG_20160817_094848Ik was weer een paar dagen bij Mirre, dit keer een paar hele andere dagen dan ik gewend ben. Meer mensen gesproken, wat erg gezellig was. Heel veel buiten genoten van het zonnetje. Lekker gewandeld met iemand die ook op Mirre rondloopt. Samen eten gemaakt. En deze ochtend dacht ik lekker bramen te plukken in de Permatuin van ze voor in mijn ontbijt. Heerlijk hoor vers fruit in mijn ontbijt.
IMG_20160817_224406Ik ging voor het eerst in de avond film kijken op mijn kamer bij Mirre, maar eigenlijk na een half uurtje was ik het zat en ben ik gaan slapen.IMG_20160818_112007Ik hou van bloemen, zeker als ze deze mooie kleur hebben. Dit doet me denken aan Daan, daar ben ik dankbaar voor. IMG_20160820_152642Weer zo,n mooie bloem, deze staan gewoon bij ons in de straat.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge