Take a look at my life December

image_pdfimage_print

Het is alweer de laatste maand van het jaar. We beginnen straks in het jaar 2017 en wat kijk ik er naar uit. Mooie nieuwe dingen staan ons te wachten. Een nieuw huis, nieuwe woonplaats een baby opkomst. Wat staat ons nog meer te wachten het nieuwe jaar. Ik heb er erg veel zin in. Maar voor nu nog even de laatste maand overzicht van het jaar. Geniet ervan.

Week 1

december 1

Ik was weer even bij Mirre voor “Stralend de wereld in” en ik had dit keer een geweldige kamer. Moet je zien wat een plaatje als uitzicht als de zin door de ramen schijnt. Wat ben ik toch altijd dankbaar dat ik de enige ben die een eigen kamer heeft. De rest moest de kamer delen met anderen.  Ook zijn we thuis alvast begonnen aan de appelboilers, die zijn echt vet lekker gewoon.  

Week 2

december2Sneeuw/ijzel in de bomen wat een prachtig gezicht. Dit uitzicht zal ik volgend jaar niet meer hebben. Want dan wonen we hier niet meer. Ben benieuwd wat voor mooi uitzicht we dan gaan krijgen. Ben weer helemaal in to the smoothies. Al de hele week elke dag een heerlijke fruit yoghurt smoothie gemaakt. Lekker en gezond. Toen was het tijd voor de kerstboom van Daan. Mijn partner was ermee bezig en daarna gingen we hem brengen naar zijn plekje. Ook dit wordt de laatste keer kerst op het crematorium. Want we zijn van plan om in september hem naar ons nieuwe huis te halen. Natuurlijk is het dan ook tijd om de kerstboom bij ons thuis op te zetten en ook deze staat er voor het laatst in ons huis hier.

Week 3

december 3

Daar was ik dan weer op Mirre, dit keer voor de geboorte workshop die ik deed samen met mijn moeder. Ik was er de avond van te voren al, zoals bij elke keer als ik een workshop doe. En had weer een eigen kamer voor mezelf. Dat vind ik toch altijd wel weer heel erg fijn. Nog steeds lekkere smoothies maken, ik wilde weer iets meer gezonde voedsel binnen krijgen. Daarom ook deze week weer een paar keer tussen de middag aan het wokken geweest. Ook zijn we begonnen (ik samen met mijn partner) met wandelen, om weer wat meer conditie op te bouwen. Natuurlijk ontbrak het werken op de kinderboerderij ook niet. Al heb ik me de laatste woensdag van het jaar ziek gemeld vanwege erge buikpijn. Kaartje krijgen voor de feestdagen is leuk, maar mijn hart maakt een sprongetje als er iemand ook de naam van Daan vermeld. Dat waren er maar weinig, maar zo fijn om te zien als het gebeurd. En als laatste een heerlijke lunch van geroosterd brood sandwichspread en gekookte ei. Jammie.

Week 4

december4

Eerste kerstdag waren we bij mijn schoonouders waar we heerlijk gingen gourmetten. Het was een gezellige dag. Na het eten moest ik wel even een dutje doen in het bed van me schoonouders, om de rest van de avond nog door te komen. Anders zou ik op de bank in slaap vallen, wat ik toen ook deed met de zwangerschap van Daan. Nu was ik slimmer om gelijk maar even van hun bed gebruik te maken. Mijn partner haalde de box uit elkaar die al zolang in de woonkamer stond. Het was praktisch hem te laten staan want we wilde toch een tweede kindje. Helaas duurde dat langer dan verwacht. En dan ben je nu zwanger en dan moest hij toch uit elkaar omdat we in het nieuwe jaar gaan verhuizen. Best een beetje raar dus.

Ik merkte al even dat het steeds iets minder goed met me ging. Toen ik nog elke week bij Mirre was voelde ik me steeds beter. Maar nu had ik alleen maar telefonische gesprekken, dus viel het echt wel tegen om het “alleen” te doen. Tijdens het laatste telefoongesprek besefte ik echt dat een sessie nodig was. Dus besloot ik toch maar even te vragen of ze nog de laatste week van het jaar tijd had. Dat was wel even een puntje. Maar omdat ze het zelf ook voelde dat het nodig was is ze even gaan schuiven. En kon ik vrijdag ochtend terecht. Maar zo vroeg dat ik niet daarvoor heen kon reizen. Dus werd ik gebracht de avond van te voren. En dan kom je aan en zie je een magische gezicht met vele lichtjes. Lekker ouderwets met mijn Mirre vriendin de avond zitten kletsen, tot ik naar bed ging. De volgende ochtend ging om 08.00 de wekker, terwijl ik niet had geslapen pfff. Maar rond 09.15-09.30 had ik een sessie.

Laatste dag van het jaar maakte ik bowl, dit maak ik regelmatig voor oud en nieuw. Zo heerlijk vind ik dit. Ook maakte ik oviebollen, maar ik denk dat het niet goed is gegaan met het rijzen. Want ze zagen er niet uit en eerlijk gezegd echt smakelijk zijn ze ook niet. Toch wel jammer ervan… Maar we hadden gelukkig wel heerlijke bowl die we deze avond konden eten.

Hebben jullie een fijn oud en nieuw gehad?
Gelukkig nieuwjaar 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Take a look at my life December

    1. Hier viel de mist uiteindelijk mee toen het vuurwerk de lucht in ging. Maar ik vind het elk jaar toch al tegenvallen. Veel geknal weinig sier. Maar voor ons werd het wel aardig laat, want we gaan eigenlijk altijd na 00.00 uur naar mijn schoonouders. Dus pas tegen 02.30 gingen we naar huis toe. Jij ook de beste wensen voor 2017.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge