Blogs in het zonnetje zetten

image_pdfimage_print

[social_share]

Lente-Header

Miran-dana Ik weet het zeker dit is de eerste blog die ik ben gaan volgen. De mama van een mooie meid, waar ze dan ook altijd over schrijft en zoveel mooie foto,s van haar meissie maakt. Verder kom je regelmatig cupcake recepten tegen die ze zelf maakt, en creatief dat is ze ook nog eens.

MamaJoyce

Mamajoyce Vanaf het moment dat ik weer ben gaan bloggen volg ik Joyce al, ze is mama van een prachtige zoon Aron en toekomstige vrouw van Robert. Samen vormen ze een mooi jong gezinnetje waar ze dan ook over blogt. Ze heeft een lifestyle blog waar je ook recepten en DIY,s tegen kan komen, en je vind ook vaak tips over hun huishouden.

Fotografille Ik ben zelf gek op fotograferen, en kan vaak nog wel tips gebruiken voor het fotograferen en het bewerken van foto,s. Daar is deze blog echt ideaal voor. Zo vaak mooie en vrij makkelijke uitleggen, dus zelfs voor een beginner makkelijk te volgen.

cropped-cropped-bannerandersleeg

Postfabriek Deze blog is nog maar net online, en staat dus ook nog niet veel op. Maar ik weet nu al dat ik het leuk ga vinden. Ik ben gek op post en hier vind je allemaal leuke tips voor je eigen postproject. Zelfs hebben ze een pagina met printbare briefpapier, hoe leuk is dat.

Sugarblossom Ja ze is dan eindelijk zwanger het heeft veel moeite gekost met ziekenhuis in ziekenhuis uit, maar ze mag met trots zeggen dat ze in verwachting is van een kleine meid. Hier verteld ze dan ook over op haar blog.
Een rechtstreekse link werkt helaas niet dus kopieer even deze link http://www.sugarblossom.nl/

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

9 thoughts on “Blogs in het zonnetje zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge