Gezond en fit 2015 einde project

image_pdfimage_print

De 3 maanden zijn helaas alweer om van het project #gezondenfit2015. Aan de ene kant jammer, maar vind het ook wel weer fijn ik had zelf niet veel energie meer om er echt actief mee bezig te zijn. Maar ben blij dat ik misschien een paar van de deelnemers de goede kant op heb gebracht. We houden de facebook pagina gewoon in de lucht, iedereen die lid wilt worden kan je nu aanmelden. Niet meer elke week een opdracht, maar elkaar gewoon lekker motiveren om op de gezonde weg te blijven.

gezond 1“Vanaf 1 februari 2015 heb ik meegedaan met de gezond en fit challange van Debbie.

Ik ben redelijk tevreden over hoe het gegaan is. De 1e weken hielt ik me netjes aan het gezond eten en sporten maar na een paar kilo afgevallen te zijn vond ik het moeilijk om me eraan te houden. Ik ging meer snoepen en dat was te zien in mijn gewicht en helaas kon ik ook niet meer sporten omdat ik veel moest werken. Maar wel probeer ik iedere dag een stuk te lopen of te fietsen met de kleine man. Als het mooi weer is ga ik lopend de stad in en boodschappen doen ipv dat ik altijd maar de auto pak. Maar ik heb het weer voor mekaar gekregen om gezonder te gaan eten en bijna geen frisdrank en sap meer te drinken. Ik ben erachter gekomen dat dat ook heel erg veel scheelt als je dat laat staan. En meerdere keren per dag eten (3 hoofdmaaltijden en 2a 3 tussendoortjes) Ik vond het mooi op te zien dat we elkaar motiveerde en steunde als het nodig was. Deze challange heeft me echt gemotiveerd om gezonder te eten en te drinken. Maar ook blijf ik gewoon af en toe dingen eten die ik erg lekker vind en ongezond zijn en met het mooie weer drink ik ook zeker een lekker biertje/wijntje maar allemaal met mate.

Ik ga zeker nog even door om de laatste 2,3 a 3 kilo eraf te krijgen voor de 1e verjaardag van mijn zoontje volgende maand!
Debbie bedankt voor je challange want zonder jou was ik die kilo’s nu niet verloren!”

Priscilla

Een korte terugblik op de 3 maanden

Opdracht 1 Motivatie
10968354_395253523970192_5353651253429844893_nOpdracht 2 Smooties time  Opdracht 3 Jokers Opdracht 4 Water drinken
Opdracht 5 Minderen met koolhydraten Opdracht 6 Meer bewegen
Opdracht 7 Iets nieuws eten Opdracht 8 Het bijhouden van eten, drinken, bewegen
Opdracht 9 Ontspanning Opdracht 10 Recepten delen Opdracht 11 Tussendoortjes
Opdracht 12 Wat heb je geleerd

“En zo zijn alweer de 3 maanden van het project Gezond en Fit van Debbie voorbij. Wat ging dit snel! Ik heb door dit project geleerd om op verschillende dingen te letten: eten, beweging, tussendoortjes en natuurlijk over het hele proces van afvallen. Het contact met anderen heb ik dan ook als heel positief ervaren! Dieptepunten, hoogtepunten of even je verhaal kwijt: het kon allemaal op onze facebookgroep. Heel fijn om wat ‘medestanders’ te hebben, die met hetzelfde bezig zijn. Ik ben er zelf nog (lang) niet, maar ik wil Debbie bedanken voor dit leuke initiatief. En ik hoop dat we nog even met zijn allen in de groep actief blijven!”

Lisa

gezond

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge