Take a look at my life… week 23

image_pdfimage_print

De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker thuis bij mama en papa. En het is nog niet eens zijn uitgerekende datum. Dus dat is echt super goed. Nu doen we het voor het echie om voor onze zoon te zorgen. Niemand meer achter de hand om even op terug te vallen. Maar zo lekker gevoel is dat. Je voelt je nu echt gewoon mama. Het waren deze week nog wel een hoop ritjes naar het ziekenhuis, maar nu hij thuis is zal dat minder zijn. Ja er staan nog genoeg afspraken, hij blijft goed onder controle. Ook was deze week zijn vader jarig en vierde dat alleen met een heerlijk bbq. Dus even geen mensen over de vloer, lekker ons als gezin. En wat meer rust nemen.

Maandag 02 juni 2014
IMG_20140602_045923Het is heel vroeg in de ochtend, moet er nog wel aan wennen hoor dat ik steeds zo vroeg uit bed moet om te kolven. Maar wel een mooi plaatje leverde dat op, wat was het deze ochtend mistig zeg. Deze dag zag er niet anders uit dan de dagen hiervoor. Naar het ziekenhuis toe voor onze zoon.
IMG_20140602_124134Toch maar weer wat lekkers eten in het ziekenhuis, komt steeds zo weer uit. Af en toe hebben we afspraken zodat we toch tussendoor iets moeten eten.IMG_20140602_183812In de avond gingen nog even weer terug naar het ziekenhuis, dit keer namen we oma mee (mama van mijn man) Ze is nu de eerste die Daan in haar armen heeft gehouden, en wat was dat lief om te zien. Zo trotse oma is het…

Dinsdag 03 juni 2014
IMG_20140603_122703Een lange dag voor de boeg, eerst naar het Martini ziekenhuis om Daan zijn voeding te geven en natuurlijk een schone luier. En later moesten we met hem naar het UMCG. De week ervoor ging hij nog met de ambulance mee, maar nu omdat hij van zijn zuurstof als is mochten we hem zelf vervoeren. Hoe tof is dat. Het was een vreselijk vermoeiende dag. Maar ook wel leuk dit was de eerste keer dat ik me echt mama voelde. Zoveel aandacht voor dat mannetje van anderen. En nu stonden we er wel alleen voor met de afspraken die we daar hadden. Een gehoortest, die helaas mislukte omdat ze geen rekening hadden gehouden met het downsyndroom. (smallere gehoorgang) Dus krijgen we een nieuwe afspraak. Toen naar de volgende afspraak en dat duurde best lang. Zij gips mocht eraf en konden hem heerlijk in bad gaan doen. Daarna kreeg hij weer nieuwe gips. En zo was het een lange dag, want hij moest weer terug naar het Martini.IMG_20140603_180346Omdat we zo,n vermoeiende dag hadden en geen eten in huis hadden zijn we maar langs de Donor zaak gegaan. Lekker eten en makkelijk.

Woensdag 04 juni 2014
IMG_20140604_142132Nadat we in de ochtend in het ziekenhuis waren zijn we gelijk door gegaan boodschappen doen. Mijn man ging de boodschappen naar huis brengen terwijl ik even naar de kapper ben gegaan. Omdat ik te moe was om terug te lopen heb ik de bus gepakt… Terwijl ik wachtte op de bus nam ik deze vrolijk gekleurde foto.IMG_20140604_153108Ondanks we het zo druk hebben, heb ik toch nog even de tijd genomen om een leuke winactie online te zetten. Let op je kan er nog aan meedoen om een leuke speenketting te winnen voor je kleintje.

Donderdag 05 juni 2014
IMG_20140605_044603Kijk dan nu zie je echt hoe kleine handjes onze Daan heeft. Zo vertederend met papa,s grote hand.IMG_20140605_195301Slaap lekker Daan, vlak voor we naar huis gingen nam ik deze foto.

Vrijdag 06 juni 2014
Weer een drukke ochtend gehad. Eerst moest ik naar de huisarts, voor mezelf. Prikken voor ijzer, omdat hij de week ervoor vond dat ik zo bleek was. Ja niet zo gek he als je zo vreselijk moe bent. Was in orde, en dat had ik wel verwacht. Toen bloeddruk controle, en het verbaasde me die was nog meer gezakt. Me onderdruk staat nu op 70, en mocht de week ervoor al 1 pil minder nemen. Nu mocht ik er nog 1 minder dus hoef er nog maar 1 per dag te slikken. En als dit zo blijft mag ik misschien zelfs wel stoppen met mijn medicatie.

Toen naar het ziekenhuis, afspraak met de fysio maar die kwam maar niet. Dan maar verschonen en de fles geven. Een gesprek met de dokter stond ook gepland. We hoefde alleen nog maar een ja van de dokter om hem mee naar huis te mogen nemen. En jaaaa gelukkig die kregen we. Er moesten nog wat dingen geregeld worden dus zijn we even wat gaan eten. Toen kwam de fysio toch nog even langs en die neemt contact op met iemand die straks bij ons thuis komt.

Zaterdag 07 juni 2014
IMG_20140607_132608De verjaardag van papa, wat een cadeau dat onze zoon gewoon thuis is. En hem te zien liggen in de box.
IMG_20140607_140933We zijn even met z,n drietjes naar de Aldi die zowat om de hoek zit gelopen… We hadden niet genoeg vlees voor de avond. Erg leuk zo,n eerste keer met de kinderwagen naar buiten.IMG_20140607_170532In de avond zijn we lekker gaan bbq-en voor de verjaardag van mijn man. Dat was zeker wel genieten. Helaas was het wel een beetje gaan spetteren, dus niet de hele avond buiten zitten.

IMG_20140607_193532Dan maar lekker lui doen op bed, samen met de kleine man heb ik daar een tijd gelegen. Zo heerlijk genieten, kon me ogen niet van hem afhouden. En wat ruikt zijn haartjes lekker zeg.

Zondag 08 juni 2014
Voor het eerst hebben we thuis kraam bezoek gehad, dat was zeker wel gezellig. Heerlijk als iemand zo je zoon bewonderd. Dan voel je echt zo rijk met je kindje. Ondertussen moest hij wel even zijn fles drinken, en ja hoor weer een hele fles ging erin. Deze dag heeft hij gewoon 5 van de 6 flessen helemaal zelf leeg gedronken. S,avonds kwam er ook nog iemand aanwaaien die Daan kwam bewonderen. Na een tijdje ben ik weer terug de slaapkamer in gegaan om te kolven en daarna heerlijk te gaan slapen. Was ook weer laat zat, had nog maar 2 1/2 uur om te slapen voor de voeding van Daan.

Hebben jullie een fijne week gehad?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge