Dagje uit: Dreamgirls

image_pdfimage_print

20141227_145936Ik werd uitgenodigd door een vriendin om 27 december mee te gaan naar Rotterdam het Luxor theater om naar Dreamgirls te gaan. Hier had ze kaartjes voor gewonnen. Dat leek me wel erg gezellig om met haar daar heen te gaan. En dat was het ook zeker. We zijn helemaal met de trein vanuit Groningen vertrokken, dus waren wel even onderweg. Gelukkig was de voorstelling overdag zodat we makkelijk die avond weer terug konden. Bij aankomst kregen we wat lekkers met koffie/thee. Maar we waren nogal aan de late kant vertraging met de trein. Dus ik kon helaas me thee niet weg krijgen voordat we de zaal in moesten. Maar wel even snel een appelgebakje en een appelbeignet naar binnen gewerkt. Jam jam erg lekker.

20141227_161323De zaal in en ons plekje zoeken, we zaten helemaal bovenin op het balkon. Mooie plekken, wel raar dat je naar beneden moet kijken. Heb echt genoten van de voorstellen, wat kunnen ze goed zingen. Een lange voorstelling was het wel. Tussendoor was er nog even pauze. En daar stond ons een verassing te wachten. Jeetje wat een luxe, allemaal lekkere broodjes en wraps. En vele drankjes. Heb heerlijk allemaal soorten broodjes geproefd en was erg lekker. Alleen best een erg korte pauze. Voor ik het wist moesten we de zaal weer in. En was ik gewoon vergeten dat ik eigenlijk nog even naar de wc moest. Helaas voorstelling begon alweer.

Nog even heerlijk genoten van het laatste stuk. Helaas was de hoofdrolspeelster ineens ziek geworden en werd vervangen. Echt heel jammer want ze zong zo goed.
20141227_175403Na de voorstelling was het tijd om naar het station te gaan, maar eerst toch even plassen terwijl mijn vriendin de jassen ging halen. Voordat we het theater verlieten kregen we nog een reep chocolade. Op station even snel wat eten gescoord en toen de trein terug naar huis genomen. Zo moe toen ik thuis aankwam, maar zo leuke dag gehad.

Dreamgirls

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Dagje uit: Dreamgirls

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge