De naam blijft belangrijk

image_pdfimage_print

DSC_5954De naam van je kindje is voor iedereen belangrijk, maar voor mama,s waarvan hun kindje niet meer leeft is dat extra belangrijk. Ik merk bij zoveel van deze moeders dat ze iets doen in naam van hun kindje of juist dat ze steeds weer opzoek zijn naar iets moois voor hun kindje te herdenken. Ik betrap me erop dat ik het heerlijk vind om mooie dingen met zijn naam te mogen ontvangen. En als er dan iemand voorbij komt die graag een samenwerking wil aangaan met mij, dan is die kans natuurlijk geweldig als je iets moois kan uitzoeken waar ook weer zijn naam in voorkomt. Ik heb al verschillende sieraden samengesteld ter herinnering aan Daan. Het eerste sieraad mijn ketting, die heb ik helemaal zelf bedacht dat ik die wilde. Daarna nog een mooie ring met zijn naam laten maken. Dit keer kwam er een mooie samenwerking voorbij. Vandaag laat ik jullie een mooie armband zien die ik heb mogen ontvangen van Kayasieraden.DSC_5957Eigenlijk koos ik de armband met een hele andere bedel, maar er was een communicatie fout ontstaan. (kan gebeuren) Waardoor ik dus een hartjes bedel kreeg met de naam Daan erin. De bedel zelf vind ik heel mooi, maar helaas vind ik het zelf niet zo passend voor een jongetje. Ben wel heel blij met het sieraad dat zeker, maar het was het gewoon net niet. Ik mocht een ander bedel uitzoeken, de bedel die ik wilde kon er helaas niet meer aangezet worden. Maar wat ik nu uitkoos was zeker ook heel mooi. Ik koos een bedel met een baby hoofdje erop.DSC_5963Ik blijf me verbazen hoe blij iemand mij kan maken als ik iets binnen krijg waar de naam van mijn kleine jongen opstaat. Het is zo belangrijk voor mij dat hij niet wordt vergeten, dus steeds als ik zijn naam zie krijg ik tranen van blijdschap. Weer iemand (onbewust) die iets moois heeft gestuurd naar me in nagedachtenis van mijn prachtige zoon. Bedankt voor deze tranen, want deze zijn fijner dan die van verdriet.
Ook jij kan natuurlijk zo,n mooi sieraad bestellen, ze hebben ook hele mooie Mom en Me sieraden. Deze zijn speciaal voor mama/papa en zoon, maar ze hebben ze natuurlijk ook voor mama en dochter.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge