UV- fashions

image_pdfimage_print

We hebben prachtige zomerse dagen gehad, af en toe zit er nog zo,n hele mooie dag bij. Wat is er dan heerlijker om te genieten buiten in de tuin (of in ons geval balkon). Of misschien ben jij wel een enorme strand genieter. Wel je goed insmeren met zonnebrand want voor je het weet ben je knal rood. En dat is zeker geen pretje. Maar waar ik laatst achter kwam is dat er ook speciaal kleding is om de UV straling tegen te gaan. Hoe super is dat.

De meest leuke zwempakjes kwam ik tegen voor kinderen, even smelt ik weg met het idee Daan daar in te zien rond lopen.
460251_0(1)756b_1(2)

Dit had ik zo graag voor mijn kleine jongen gekocht. Maar nu bestelde ik voor mezelf iets. Vond het voor volwassenen iets wat tegenvallen, niet dat er geen leuke dingen waren. Alleen ik merkte op dat de maten nogal klein uitvielen. Als eerste bestelde ik namelijk een leuke broek en een vet roze shirt erop. Maar helaas dit kon ik terug sturen aangezien ik het niet aan kon. Heel netjes hebben ze dit snel opgelost. Ik bestelde nu een witte lange broek. Hij is wel wat lang, maar hij zit zo lekker zacht. En nog beter als er nog zo,n warme dag eraan komt, zijn mijn benen beschermd tegen de UV straling.
01249-wh(1)

Ik wist voorheen nog helemaal niet dat dit bestond, maar vind het een geweldige uitvinding. Zeker voor kinderen, want welk kind speelt er niet graag buiten met het heerlijke weer. Dan liever beschermd tegen de zonnestralen.

Kende jij UV- Fashions al?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge