Tag: Project Positief

image_pdfimage_print

Vandaag heb ik na lang geleden weer eens een tag voor jullie. Eentje die wat positievistijd meebrengt. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken. Voor mij is het ook even goed om na te denken over de mooie dingen in het leven. Want het is niet altijd alleen maar ellende, al voelt dat vaak wel zo voor me. Dus even me gedachten op positief zetten, dan voel je gelijk al wat fijner.

Wat is je favoriete quote en waarom?
Geniet van de kleine dingen in het leven.
front

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
Mijn levensverhaal in boek vorm schrijven en uitgeven. Daarnaast mensen helpen die problemen ondervinden, dan juist vrouwen die in mijn situatie terecht komen.

Wat betekent geluk voor jou?
Mezelf terug vinden, eerlijk gezegd weet ik nog niet wat geluk voor mij betekend. Ben zo druk met mezelf bezig dat ik uiteindelijk deze vraag nog weleens kan beantwoorden.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Als eerste mijn lieve man, maar op dit moment is er iemand in me leven die me vaak tot lachen zet en dat is Annelies.

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Nou liever even mijn laten slapen, want ik krijg al zo weinig slaap.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Ik kan soms in een lachbui komen als ik samen met mijn man praat over Daan. Laatst toen we een avondje doorbrachten op het balkon haalde we mooie herinneringen op over Daan. Dan komt steeds het verhaal boven dat we voor het eerst zijn brace gingen aan laten meten. Toen had hij dus net nieuwe schoentjes mijn man maakte een foto van hem. Hij keek net alsof hij wist dat hij schoenen had gehad, zo trots was hij er op. Hier kan ik echt zo vreselijk om lachen.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat ik ondanks alles wat ik mee heb gemaakt, zeker na het overlijden van Daan dat ik toch gewoon doorga. Want ja je kan niet anders dan doorgaan.11694151_10204277885576546_1015654582_n

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Mensen denken vaak niet zoveel aan te kunnen, maar als het er op aankomt merk je dat je veel meer aankan dan je dacht. Dat is wat ik je mee wilt geven. Ik dacht ook niet veel aan te kunnen, maar daar ben ik echt wel op terug gekomen. Als je echt iets wilt, lukt het je ook.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Tag: Project Positief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge