Glimlachmomentjes #8

image_pdfimage_print

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Baby shoppen
Als je op kraamvisite gaat kan je niet met lege handen aankomen. En dan is het wel heel leuk om te gaan baby shoppen. Hele leuke zomerse kleertjes gekocht in de mooie frisse kleurtjes. En ja haar eerst popje kochten we. Het bleek ook echt dat het haar eerste popje was, want die had ze dus nog niet. Ik koop ook liever iets waar ze als ze ietsjes ouder iets aan heeft. Wat al dat kleine spul krijg je vaak al, of heb jezelf al gekocht.


Kraamvisite
Dit was de tweede keer na het overlijden van Daan dat we op kraamvisite gingen. Een prachtig mooi meisje. En ik mocht haar in me armen nemen. Zo heb ik daar de hele tijd gezeten. Wat heerlijk zo,n onwijs kleintje in me armen. Ik wil ook zo graag. Op dat moment voelde het zo fijn en heerlijk. Over daarna hebben we het maar even niet.


Klussen bij Ohanahome
Je zou denken klussen is toch helemaal niet zo leuk, nou wel als je eigenlijk bijna nergens plezier in heb. En die plek is voor mij speciaal. Ik voel me op me gemak, en als ik me een tijd slecht heb gevoeld en ik ben daar geweest reinigt me lichaam zichzelf. Ik vang daar zoveel op. Maar we zijn bezig geweest het huisje in de tuin seizoen klaar te maken. Helemaal geschuurd, en een heel klein beginnetje gemaakt met schilderen. De volgende dag was ik er zelf niet en hebben ze het huis je helemaal in de verf gezet. De dag voordat er gasten kwamen logeren ben ik nog geweest. De hele badkamer schoon gemaakt. En nog even het kleed in het huisje schoon gemaakt. Ook even een bed opgemaakt in de bali kamer. Er was genoeg te doen, alles moet een beetje op kant zijn als er mensen het huis en de kamer gehuurd hebben. En ik heb deze 2 dagen het fijn gehad.
20160421_134822


 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge