HAPPY CHALLENGE Maak je dromen visueel

image_pdfimage_print

sidebarhappy-350

Week 3 van de Happy challenge is alweer bijna voorbij, dus jullie hebben deze nog te goed van mij.

wpid-20140205_142703.jpg

Mijn droom visueel maken vond ik eigenlijk even heel moeilijk, maar wilde het wel graag doen omdat ik heel graag positief wil blijven over mijn zwangerschap ondanks er zoveel nare dingen nu bijkomen. Ik ben nog altijd super blij met mijn zwangerschap, maar de onzekerheid is vreselijk.

Maar bij deze heb ik een simpele collage gemaakt van mijn droom.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “HAPPY CHALLENGE Maak je dromen visueel

  1. Mooi! En knap dat je zo positief blijft! Zijn jullie trouwens, wat je graag wilde horen natuurlijk, nog te weten gekomen of het een hij of een zij is? Lijkt me toch fijn om te weten, wat de uitkomst verder ook zal zijn.
    Gwen onlangs geplaatst…Mama is ziekMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge