Het verhaal achter mijn 2e tattoo

image_pdfimage_print

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn 2e tattoo liet zetten. En nu ga ik jullie het verhaal erachter vertellen.

Ik vind namelijk zelf dat als je voor een tattoo kiest het wel bij je moet passen en een betekenis heeft voor je. Ook deze heeft voor mij een hele mooie betekenis. Ik heb heel lang niet goed in mijn vel gezeten. En vond dat ik de moeite niet waar was. Geen nut voor de maatschappij. En vond mezelf ook nooit mooi. Zei altijd wel dat ik niet zo,n moeite had met mijn gewicht. Maar nu ik zoveel ben afgevallen weet ik wel beter. Ik voel me veel beter zonder al die kilo,s mee te tillen. Helaas heb ik nu weer een dip moment, omdat er zoveel is gebeurd.

Heb weleens verteld over het Your Confidence Day, dit was zo,n mooi event van BodieBoost. Waar ik zoveel zelfvertrouwen door heb gekregen. Heb daar geleerd dat ik er wel mag zijn. Dat ik het waard ben. En soms lijk ik dit wel te vergeten. Als er iets moeilijks gebeurd in me leven. Of teleurgesteld word in mezelf. En dat wil ik niet meer. Wil niet meer te lang in dat gevoel blijven hangen. Bedacht me toen om een hele mooie tattoo te laten zetten die me hier telkens weer aan herinnerd als ik me rot voel.
tattooDit is hem geworden. Heb speciaal gekozen voor de tekst “Love Yourself” Omdat je eerst van jezelf moet houden voor je van iemand anders kan houden. En als ik hiernaar kijk, denk ik weer dat ik een mooi mens ben. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. En ik heb af en toe gewoon nodig om er aan te worden herinnerd. En de sterren en de vlinder staan erbij omdat ik dat gewoon heel mooi erbij vind. Ben gek op sterren en vlinders.

Ben heel blij met deze mooie tattoo. En natuurlijk zal ik weleens anders over mezelf denken dan de tekst zegt. Maar dat zal iedereen wel eens voelen/denken.

Wat vind jij van een tattoo met een betekenis erachter?

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Het verhaal achter mijn 2e tattoo

  1. Heel mooi! Ik heb er zelf geen, maar twijfel wel eens of ik er een wil nemen. Maar ik zou nooit een tattoo nemen zonder betekenis.

  2. Ik hou van tattoos met een verhaal. Gisteren heb ik Luuk’s naam laten zetten en ik heb 2 sterren op mijn pols voor mijn opa en oma.
    Mijn rechteronderarm wordt op deze manier een soort familie-arm en ik kan het makkelijk naar mijn hart brengen.

    Toch vind ik het niet nodig dat echt alle tattoos een betekenis hebben. Volgend jaar hoop ik een sleeve te laten zetten, met allerlei rozen. Waarom? Omdat ik rozen gewoon mooi vind. Tussen de rozen komen wel stukjes met een diepere betekenis, dus het wordt niet helemaal gewoon een kleurplaat 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge