Take a look at my life 10

image_pdfimage_print

Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt.


Take a look at my life 10

Maandag 02 maart 2015

We gaan weer lekker veel groenten eten in de middag. Dus een heerlijk wok gerecht gemaakt.

Dinsdag 03 maart 2015

Eerst maar eens even een gezond ontbijtje met een kop thee.
Dan even een mooie foto van het ochtend zonnetje wat opkomt gemaakt…
Ik was in de stad, zag daar de winkel Flying Tiger. Wist nog helemaal niet dat deze winkel in Groningen zat. Erg leuk. Volgende keer even uitgebreid rondkijken. Had ik nu eerlijk gezegd niet gedaan.

Woensdag 04 maart 2015

In de ochtend weer even naar de kinderboerderij om 2 uurtjes schoon te maken.

Donderdag 05 maart 2015

Ik ging in de middag naar de sportschool, de week ervoor niet geweest voor cardio. Ben zo moe de laatste tijd. Kan me niet zo goed toe zetten om dingen te ondernemen. Toch blijf ik het proberen.

Vrijdag 06 maart 2015

Yoga ochtend, moest me er echt toe zetten om erheen te gaan. Maar het is zo lekker even een uurtje yoga volgen. Dit keer had ik de grootste moeite ermee, omdat ik zo moe ben. Met de ontspanning oefening lag ik bijna te slapen. Daarna heel rustig me maar omgekleed en richting huis gegaan. Wel eerst nog even boodschappen doen voor ik echt thuis was. Daarna ben ik de rest van de middag in bed gekropen. Heb gewoon zo,n 3 uur geslapen.

Zaterdag 07 maart 2015

In de middag kwam de onder buuf op bezoek met haar baby boy. Zo gezellig. Heb de hele tijd met de kleine knul zitten knuffelen. Soms moest hij even huilen en was ik hem aan het troosten. Toch blijft het raar zo,n vreemd jongetje op mijn borst te houden waar Daan* op is overleden. Maar ik kon er zo van genieten. Daarna was ik helemaal uitgeput en ben ik even op bed gaan liggen. 2 uur later werd ik wakker gemaakt.

We gingen op verjaardag bezoek. Het werd nogal laat. Want toen iedereen weg was, werd het nogal emotioneel. Waar ik verder maar even niks over loslaat. We lagen pas rond 04.00 op bed deze nacht.

Zondag 08 maart 2015

Ondanks het in de nacht erg laat werd, was ik niet super laat me bed uit. Toch in de middag ben ik terug gekropen om lekker de hele middag series te kijken via Netflix. Een lekker stukje extra pure chocolade gegeten. Eerder op de dag had ik al soep gemaakt, die we s,avonds lekker gingen eten.

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Take a look at my life 10

  1. Knap hoor dat je de baby van de buurvrouw kon knuffelen.
    Natuurlijk had je daarna een flinkr inzinking, het had Daan moeten zijn.

    En je hoeft ons niet alles te vertellen hoor, we leven wel met je mee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge